Ingen ordning!

Som ni kanske märkt lever den här bloggen sitt eget liv och skriver inlägg i fyllan, i febern och i saknads-sorg. It's safe to say att vi har tappat kontrollen. Det märks ju! Ingen ordning, inget innehåll, ingen Bräl, ingen Emma som skriver riktiga inlägg. Det blir helt nipprigt! ingen struktur. En blogg som lever sitt eget liv helt enkelt. Helt CRAZY!

Är sjuk men ganska nöjd.

Bra saker som får en att överleva när man är sjuk:
  • VH1 Final Countdown.
  • Canal +
  • Golden Globe Galan på TV med extremt snygga, begåvade och inspirerande människor.
  • Fina vänner som hänger choklad och halstabletter på ens dörr.
  • SMS från andra fina vänner.
  • Vatten.
Och sist men inte minst bilder och filmklipp på Jack och Rose. Så att jag kommer ihåg vad kärlek är egentligen. Det är lätt att jag glömmer bort det. Och du skulle bara våga påpeka att det bara är på film. Det är det inte alls!!!!!

OMG!

Idag blev jag bjuden på studentmottagning. Det kändes sjukt jävla konstigt att inte vara den som bjöd in. Typ men vaddå, du är ju ett år yngre än mig, du ska väl inte ta studenten? Eller? JO, JUSTJA! JAG HAR REDAN TAGIT STUDENTEN!!!!!!


Vart fan tog året vägen? (okej, jag inser visserligen att det är sex månader kvar typ, men ÄNDÅ! Jag får pani-i-i-i-i-i-i-ik). Dessutom: Shit MAN vad fort vårterminen i trean gick. Heelt satans sjukt. Tanke typ sjunde Januari: Oj, bara en termin kvar! Hjälp, vad ska jag göra sen? Fem sekunder senare: SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAAAAAAAR! Herregud.

PEPP!

Hej! Idag är jag pepp. Emma, Lisa, Hajdan, Mellis och IDA samlade igen. Fest fest fest! Malin med ny pojkvän alla deras vänner. Bästa jobbarkompisar. Delar av mina andra favoritgrabbar. Och resten av Falun. Samlade på ett och samma ställe. FEST!

Ses i dimman.

Snyt dig för fan.

Sista tiden har jag varit rädd för att min grabbighet har dragits för långt. Men idag stillades mina tvivel när vi satt och hade rast och följande konversation ägde rum

Jag: Alltså, ska jag säga en sak.. Jag har blivit så sjuuuukt grabbig efter att ha umgåtts med er så intensivt på sistonde.
Oliver: Jaha. Och?
Jag: Ja, det är väl lite sjukt. Det känns lite jobbigt. Men det behöver inte nödvändigtvis bara vara dåligt, men jag tycker att det är intressant.
Oliver (helt chockad i ansiktet): Nödvändigtvis? Intressant? Vafan håller du på med, snyt dig för faen!

Jag typ dog av skratt. Insåg att jag har en bra bit kvar innan jag förvandlas helt. Är ganska nöjd som det är just nu.

Hejhej!

Idag älskar jag south park och Alexander Graham Bell. Och att tekniken har utvecklats så mycket att man kan sitta på en vind i ett snöigt Sverige och prata i telefonen med några som är på förfest i London.

Tack och godnatt.

Långdistansförhållandet.

Denna blogg började som en blogg om ledighet av Emma och Becca. På sistonde har det blivit mer en Emma är full ibland och tycker att killar är svin-blogg. Men framförallt är denna blogg en klubb för inbördes beundran. Hur mycket jag älskar Bräl och hur hon, hoppas jag, älskar mig lika mycket.

Jag tycker att vi känns som ett par som har ett distansförhållande. Som inte gillar det, men accepterar situationen och gör det bästa av det. Skickar kärleks-sms och ringer för att hålla kärleken vid liv typ. Det är lite roligt tycker jag. Vaknade inatt klockan fyra av ett extremt fint sms till exempel. Det är sådana fina grejer som gör att man saknar lite mer.

Love.


Svinskalan.

Ni vet den högst välkända och rent vetenskapliga skalan för hur killar är? För er som inte vet kan jag berätta att det är tre forskare vid Wolfyard University som har kommit fram till att man kan bestämma hur mycket svin en kille är utifrån en skala: svinskalan. Det finns tre lägen som killar kan vara i. Kille, svin och tönt. Beroende på hur man är som kille rangordnas de tre lägena i olika ordning. Den bästa ordningen är Kille, tönt och sist svin. Ett exempel på en sån person är vår vän Peppe. Helge Fossmo däremot, han är Svin, tönt och sist kille.

Iallafall. Omständigheter har visat att även tjejer kan passa in på skalan. Ett exempel på det är jag själv, som har gått och blivit svin, kille, tönt. När hände detta?

Jag undrar också när denna blogg gick från att bli en ledigblogg till att bli en bitterfitta-blogg. Ändring på det, yes?
/E

This was the year!

Såhär sjunger Marit Bergman:

"This is the year, this is the year it all will happen
It's finally here, I have been waiting all my life
...
I think I can say without a doubt
This year is mine"

Den låten måste handla om mitt 2009. Det var mitt år så in i baljan. Men det är ingen idé att leva i det förgångna. Jag ser fram emot att sluta fred med 2010 som gav mig en jobbig start med stukad handled och tre timmar på akuten. Vi hade iallafall ett mycket mysigt nyår med trerätters middag, drinkar, bra samtal, fina klänningar, mousserande vin, tomtebloss, en väldans bra spelningslista och en avslutning med sex and the city. Fint och lagom, precis som jag ville. Förutom min vurpa då.

Gott nytt år allihopa! /E

RSS 2.0