Make it happen!

Idag har jag gjort en sak som jag borde ha gjort för tre månader sedan. Sen har jag inte gjort så mycket annat. Men snart ska jag få åka på fika till födelsedagsbarnet Hajdan, hurra hurra! :D

Vi firar insikten att man inte kan sitta och vänta på att saker ska hända med en mysig bild på ledigbloggens skribenter! Löve.


Fight for your right to partyyyyyy!

Gårdagens fesligheter blev riktigt lyckade! Efter mysfesten hos Lisa tog vi bussen ner på stan och bestämde oss för att dissa Rådis för Etage, ett beslut som visade sig vara det rätta. Det var sjukt mycket folk! Kändes som att de flesta hade dissat rådis. Man vet att det är mycket folk på etage när det blir immigt på fönstren på lilla dansgolvet och man inte klarar av att vara där längre än en låt.

Väldigt värd kväll!

EMMA GÖR EN HAJDAN!

Tjaba!

Nu tänkte jag göra en Hajdan och blogga live and direktly from the party! Befinner mig på mitt och Lisas tvåmansparty, vi har blandat till de första hemlisarna, öppnat chirren och Lisa springer omkring och försöker få ihop en outfit. Jag sitter här och sippar på drinken jag. När hon är klar är det dags för lite fia med hutt, vi är alla mycket spända på det!

TREVLIG KVÄLL!

LÖRDAG!

Idag är det Lördag och jag är leeeeeeeediiiiiiiiiig! SÅ skönt. Har varit på dop, klämt i mig massa tårta, levererat presenter och nu sitter jag och försöker tagga till till min och Lisas minifest som kommer äga rum under kvällen. Fia med hutt ska invigas och efter det kanske vi kommer dela hemligheter, fläta varandras hår och ha kuddkrig. Man vet aldrig!

Kanske blir det även en sväng förbi Coolwezys omtalade fest där stans alla 91:or och vi andra som blev kvar kommer befinna sig ikväll. Får se vad som händer!

TREVLIG HÄLG, SKJUT EN ÄLG!

Veckans HUNK!!!!!!!!

Vi har totalt kommit av oss med veckans babe. Kan tänka mig att ni har saknat att kolla på läckra killar. Här är en riktig hunk.



Jag d ö r .

Hejhejhejhejhejhejhejhej!

Det var längesen jag var här! Men jag har inte varit ledig... Jag har gått en kurs :O 10.00-16.00 varje vardag i fyra veckor. I MADE IT PEOPLE. I made it! & nu är jag typ en bartender? Det var en vecka sen och sedan dess har jag festat, skrivit CV och sökt lite jobb. Najs. Nu gör jag som Emser säger och skriver lite här så att hon inte gör verklighet av hotet av att stänga bloggen. OMG.

Jag söker alltså jobb, lägenhet osv här i London. Med Martina och mina nyfunna fina vänner! Martina är också fin.

Jag ska höra av mig snart igen. För vet ni? JAG ÄR LEDIG!

Puss, ha det superbraooo! /Bräl

Ett ultimatum.

Kladdis  i ugnen. Hajdan missade bussen och därför blir det bara jag och Lajsa på kvällens kvällsfika. Men det är inte så bara!

Måste även säga att det känns väldigt konstigt att blogga på ledigbloggen när det bara är jag som bloggar. Det blir fel. Måste skaffa en ny egen blogg eller så får Bräl rycka upp sig på bloggfronten. Ett storts ultimatum här, höhö.

Såg Magnus Betnér på stan idag. Status till mig!

Killar är svin.

Hahaha, jävla idiot.

BURNED!

Jag blev nyss burned av min mormor. Pratade i telefonen med henne, det lät typ såhär:

Mormor: Jag var ute och promenerade imorse. Är du ute och rör på dig nån gång?
Jag: Jaa, jag brukar faktiskt...
Mormor: Nån annan gång än på nattklubbarna menar jag? Hahahaha! Förlåt, vad skulle du säga?

Ibland är min 81-åriga mormor som en 18-åring. Jag gillar't.

Ego Boy.




Idag har jag och mitt schizo haft photosession. Det såg ut lite såhär.





Spexigt va?

Mysfest.

Igår hade vi mysfest i Martinas säng. Vi hade sprit, läsk, frukt för utsmyckning, chips och spotify. Allt man behöver för en finfin avskeds-mys-förfest. Sen gick vi på etage och shakade trots att det inte var speciellt mycket folk ute igår heller. Gissar att det är mer folk ute idag, men idag ska jag vara hemma och det ska bli extremt skönt! Idag är känslan dessutom lite samma som för cirka en månad sedan (Bräls sista natt i Sverige) also known as vemodigt. Gissar att det kommer vara ännu värre imorn när Martina åker iväg på riktigt.

Nej, det här blev ju ett deppigt inlägg. Det är för såna här inlägg jag måste ha en egen blogg!!!!! Aja, nu ska jag iallafall äta middag med min fina familj. Puss på er!

Avskedfest nu igen.

Jäkla jäkel som ska lämna Sverige. Hatar London och alla som bor där.
Skoja. Älskar ju London egentligen. Och Bräl bor där och snart bor Mört där. Och jag älskar ju dom också.
Nu ska jag sova.

Ibland..

Ibland är klockan halv tre på natten och vi ska försöka ta hoppkort. Det brukar inte gå jättebra.

Dött kött är gött.

Igår grillade vi körv. Allt enligt devisen kött är gött. Fast egentligen är kött alltid gött förutom i körv. Och det är inget kött i körv, det är bara klövar. Typ. Så vi grillade quorn-körv istället. Var gött.

Sen drog vi till Åh! ÅH! vad roligt det var, trots the lack of människor. Tråkigt att inte fler går ut på en onsdag veckan innan löning. Det verkar som att folk har viktiga saker för sig, typ jobb och skola att gå till på morgonen... Det var iallafall roligt, det tycker jaaag. Tycker inte du dä?

Jag tror att om man är på Åh! nån gång när det är mycket människor där (typ på lördagar när man inte kommer inte om man inte är 22) så skulle det vara riktigt nice! Asbra DJ måste jag säga, spelade allt ifrån Familjen till 50 cent. Perfekt blandning.

Puss på kvällen! Förvänta er bilder på fejjan inom kort.

Ibland..


Ibland är vi på Cocktailparty och Carl och Oliver flippar och dansar konstig dans. Jag gillart'.

Idag är planen att vi ska promenera, grilla korv och dricka folköl. Dock regnar det hos mig. Inte pepp på grillning och väta, pepp på vänner och häng.

I'm back, I'm black, you know it!

Okeej, eftersom min kära vän Malin saknar vårt bloggande får man ju bjuda till lite och skriva ett inlägg eller två. Eftersom det var ett tag sen sist kommer här en resumé över vad som pågår i ledigbloggens skribenters liv:

Jag (Emma) är fortfarande ledig. Och jag är ledsen att säga det Mange Schmidt, men jag vill inte vara ledig resten av mitt liv längre. Jag klarar av dekadenta fester, men vill inte vara på konstant semester längre. Jag vill ha ett jobb, göra nytta och tjäna pengar! Därför fortsätter jag med mitt eviga arbetssökande. Det ger intervjutillfällen, men när det är 300 sökande på en tjänst är inte optimismen på topp. Det är satans otur att vi föddes 1990 och tog studenten och kom ut på arbetsmarknaden just i år.

Så, vad gör jag då på dagarna? Det vet jag att det seriöst är många som undrar. Och nej, jag gör kanske ingen samhällsnytta, men jag gör massa saker som ger så kallat mervärde i livet. Tar revansch på de 18 år då jag med stor möda har tvingat mig själv upp ur sängen klockan sju på morgonen mot min vilja, aka: jag sover mycket. Sen fikar jag, lagar mat, äter mat, umgås, pratar, tänker, skriver, städar, smsar, blir full, dansar, pussar, hänger på biblioteket, upptäcker ny musik, övar på mitt pianospelande, spelar gitarr, ser ofantliga mängder tv-serier och sen spenderar jag ganska mycket tid med att ha ångest. Ångest ger inte mervärde i livet, men det är ganska nödvändigt för tillfället. För jag tror att om jag inte har ångest och tänker för mycket just nu så kommer jag nog aldrig komma ur ledighetskoman.

Sen spenderar jag ju ganska mycket tid med att sakna alla mina vänner och släktingar som inte är i Falun, vilket är nästan alla.

Bräl då? Ja, jag vet ju inte jättebra vad hon har för sig eftersom hon är i London, men så vitt jag förstår det har hon det mycket fint! Hon lär sig drinkar och freepourar (vad fan nu det är) hela dagarna. Hon säger Ellor? lite för ofta också. Snart är hon klar med kursen och snart åker Martina till London hon med och deras försök till kollektiv påbörjas. Tror Bräl får fortsätta mer själv sen, om hon finner lite tid och ork.

Jag är ledsen om era intresseklubbar har sprängts efter det här inlägget, men det var nödvändigt!
Pusspuss.

Bräl, Jesus och Cher!

Ska jag säga en sak som jag kom att tänka på igår när jag skulle sova? Att Bräl är ett asbra smeknamn! Jag önskar att jag hade ett sånt bra smeknamn. Varför är det så bra, tänker ni nu. Jo, det ska jag berätta! Om man kallas för någonting förutom Rebecca när man heter Rebecca så är det ju Becca. Typ alla kallas för Becca. Så om man nån gång säger "Du vet Becca?" måste man först fråga "Vilken Becca?" "Aaamen Becca Olsson" osv. Man måste förklara. Men det är fan inte många som kallas för Bräl, det finns bara en Bräl. Det är ett namn i klass med Cher, Moses och Hulken. Alla vet ju exakt vem man menar när man säger Cher och man behöver inte krångla med efternamn. "Du vet Brä?" "Klart jag vet Bräl" liksom!

Det är helt fanastiskt! Känn dig glad Bräl, som har ett sånt bra smeknamn!

Jag har aldrig fångat en enda dröm.

ÅÅÅÅÅÅÅH! Jag saknar så himla mycket, jag blir helt galen.
Och lite halsfluss på det, det är ju underbart. /E

Hola!

Igår hade jag och Martina en jättemysig kväll. Först var vi på gamla elverket på Francis, vilket var ett sjukt bra band! Typ som Miss Li, fast mörkare och pampigare. Då kan ni tänka er!

Sen drack vi te hos Hajdan och åkte runt hela stan på nattliga ärenden. Avslutades med te, kex, Scrubs at my place och sen somna bredvid varann, tummen upp för det!

Idag har det snöat hela dagen och det är så fiiint! Älskar snö, om man får sitta inne iallafall. Lyssnar på Shout out louds och städar inte mitt rum. Bra gjort!

Vad som händer!

Nu var det längesedan det uppdaterades här. Kan låta konstigt eftersom jag är ledig, men jag har inte haft tid till att sitta vid datorn! Har varit barnpassare och hundpassare och varit i Uppsala och shoppat och såntdär. Idag har jag gjort av med för mycket pengar som inte egentligen existerar. Men vad ska man göra när ens dröm-jacka hänger mitt framför en? Låta den hänga kvar? Nej, den fick följa med hem!

Idag var jag även hos min fina vän Hajdan. Hon är lika ledig som jag och vi käkade mackor och drack kaffe och gottade oss i vårt ledighet-lidande ett tag. Bra dag!

Övrigt som försegår i mitt liv:
  • Väntar, väntar, väntar och väntar lite till på besked från ICA Maxi
  • Funderar på outfit till Lördagens cocktailparty
  • Sover mycket för lite på helgerna och lite för mycket på vardagarna
  • Längtar efter Bräl och pengar
  • Studerar Killinggänget

Nu vet ni både ett och annat! Ha det fint vänner /E

A little about my life in London.

Okej, pratade med bland annat Hajdan igår och lovade henne ett blogginlägg. Hon ville ha ett långt ett, men vi får se hur det blir med det! Here we go:

Har varit i London i en vecka nu. Samtidigt som det känns som att jag aldrig gjort annat har tiden gått JÄVLIGT fort. Vi har lärt oss en massa cocktails, blandat och freepourat. Det är asroligt faktiskt! Vi börjar skolan 10, så man hinner bara vakna innan, sen slutar den runt 4 och då är man trött och måste plugga. Så man hinner inte med att göra jättemycket. På helgerna sover man bort dagarna. Men det ska bli lite ändring på det nu. Vi ska åka en fjantig turistbuss någon dag till exempel! Så att vi lär oss att hitta, höhö. För det är ju faktiskt här jag ska bo ett tag!

På tal om att bo här verkar det fan som att det är i ett kollektiv på runt 8 pers jag kommer hamna i! Vi är några här på kursen som ska stanna och några har vänner som kommer ner hit, Martina däribland. Jag tycker det verkar så nice! Vi letar typ 4:or och ikväll ska jag och Ester kanske till och med ringa upp till vissa annonser och titta lite närmare maybe baby. Åhhh jag längtar tills det finns en lägenhet här i London som jag till viss del kan kalla MIN.

Annars så har jag fått fina kompisar här också! Min största farhåga är därmed borta, ELLLOOOOR?

Idag borde jag plugga och det ska jag snart! Kanske att jag går och sätter mig på starbucks med en kaffe och gör det? Eller kanske i köket, eller så ligger jag i sängen. TIME WILL TELL.

Nackdelen med detta är ju att jag längtar efter mina underbara människor därhemma. Jag klarar mig ju utan dem, men det är inget jag föredrar att göra egentligen... Men jag ångrar inte att jag åkte! Det får vara värt det och dom finns ju kvar. & de kommer finnas i mitt liv hela livet så det är ganska chill :)

Nu ska jag pluggapluggaplugga. FRÅGA om ni undrar nått :D För det här blev inte överdrivet givande känner jag. Höhö. Men take care kompisar! & ps. mitt gamla nummer funkar inte & det nya är så långt att jag inte orkar skriva det. Men typ Mörrel har det om ni absolut måste ha tag i mig! :) PUSS KOMPISAR!!!!

RSS 2.0