BRÄL IS HOME

Emma & Bräl är återförenade i Böle för tillfället! Hurra! Vi tittar på Scrubs, bloggar och myser! Sen kommer min pappa hem och bjussar på pyttipanna! Änt dä fint mä äkta husmanskost ibland va? Sen äre Idol och Grey's! :D Jippi! I denna fina stund ska jag inte ödsla mer tid på detta inlägg. Hörs senare!





En snygg tjej och framtidsplaner!

Jag har måga gånger önskat att jag var kille och rockstjärna, för jag vet inga som jag tycker ser coolare ut. Ingen tjej har någonsin lyckats se lika cool ut i rockstjärnegrejen som en kille. Kanske kan det vara för att jag nästan alltid tycker att killar är coolare än tjejer. Men! Nu har jag kommit på att det finns en cool rocktjej. Maja i The Sounds! Det är SÅ man ska vara om man är tjej och rockstar. Det bara slog mig idag helt plötsligt.



Nu behöver jag inte längre önska att jag var kille för nu vet jag att man kan som tjej och vara cool som rocker. Jippie, dagens lycka! Så nu vet jag vad jag ska göra med mitt liv, starta ett rockband! När jag får pengar ska jag dra med mig Bräl ut på en shoppingrunda och sen ska jag starta ett band där jag ska vara frontkvinna!

Rock on!
Emma.

Kvällens IDOL!

För er som inte vet - jag är ett rätt stort Idol-fan. Därför ska ni få mitt expertutlåtande om kvällens program. Ni har tur ni!

Calle - Helt klart bättre att han än Piotr gick vidare, helt okej var han ikväll tycker jag. Men är ganska likgiltig till honom. 

Nicklas - Har jättesvårt att bedömma för han påminner om en skön typ jag träffat på en gång. Kanske därför jag av någon anledning gillar honom. Dock lite känsla av att han kan bli nya Johan Palm, kan vi inte få slippa det i år?

Andreas - Mesig. Ful. Äcklig. Usch. Någon som minns Jens från 2005? Han var exakt likadan dessutom är de båda från Norrland och min stora skräck är att Andreas, liksom Jens går vidare på just det. Att norrlänningarna ringer som galningar för att återupprätta hedern, eller nått. Inte fan vet jag! UT MED ANDREAS!

Eddie - Jag minns honom från 2005 när han var me doch gillade honom redan nu, så idag kan jag bara säga - Ja! Definitiv flickfavoritsvarning! & jag gillar det, det har fattats de senaste åren efter Darin, Måns, Ola & Danny har det varit klent med äkta sådana alltså. Johan Palm räknas inte. GO GO EDDIE!!

Jon - gillade honom grymt efter första gången jag såg honom. Sen har det blivit sämre. Han är dryg samtidigt som han är söt.. Ikväll gillade jag honom dock! 

De jag hoppas går vidare är Eddie och Jon!!


Övrigt: Inte okej att Anders Bagge nämnde Anna Ankas namn, NÄR ska allt tjat om henne försvinna??! Peter Jihde var i fin form! Vad är grejen med att John Cleese gör reklam för Elgiganten, vafan hände?! Varför hade jury-Andreas världens fetaste-fulaste brillor? & vem har tagit Lailas root-lift till håret?

Puss & Kram från Bräl.

TIPS: Billig festkväll!

Som ledig har man oftast ingen inkomst. Om man vill ha en rolig kväll ute utan att behöva slösa med speciellt mycket pengar har vi satt ihop några tips som kan vara bra att tänka på. Detta är alltså beprövade knep, som faktiskt också funkar!


1. Det är dyrt med öl. Man kan tjäna in pengar på att dricka upp andras nästan helt fyllda ölglas. Det är "typ bara som att hångla med en främmande kille". Häver du ölen får du givetvis en större kick, om det är det du är ute efter. Sen kan du dansa ett tag och ha ett litet rus. Gilla!


2. Träffa på några trevliga, heltidsarbetande grabbar! Berätta för dem att du är arbetslös, många tycker lite synd om dig då och bjuder gärna på saker. Dock bör du inte säga att du är arbetslös om du inte är det, man ska inte ljuga! Vet heller inte huruvida detta knep funkar om man är kille, tror inte att det är stensäkert.



Lyckas du med att kombinera de här knepen kan vi garantera en rolig utekväll för nästan inga pengar!

Hälsar Emma och Bräl, testpatrullen!

Rackarns.

Dagens aktivitet skulle ju vara att testa hur länge jag skulle kunna sova idag efter mina två timmars sömn igår. Men det visade sig att jag fick lov att gå upp klockan nio för att skjutsa mormor till borlänge och tåget. Det var rackarns osis eftersom jag seriöst var väldigt spänd på hur många timmar jag skulle ha kunnat slagga. När mamma väckte mig klockan nio hade jag sovit i tolv timmar men det kändes som om jag hade kunnat ligga kvar i tolv timmar till.

Man vet att man är expert på ledighet och sömn när man skriver ett helt inlägg om det i sin blogg.

Malmö är underbart fint!

Mitt kära systerbarn Amelia har gått och lagt sig och jag får en sekunds vila!

Knarrig säng som inte är jätteskön. Lite kallt i huset. Alldeles för lite sömn emot vad jag är van med. Ingen av mina vänner så långt ögat når. En smutta hemlängtan. En förkylning som inte riktigt gett sig iväg.

Men! Det var längesen jag mådde så bra & hade så fina dagar (okej, det var inte så länge sen jag var i Götet. Men ändå.) Annette & Amelia är underbara och jag mår så bra!

Jag hänger mig inte så mycket åt det här nu. Jag vet! Förlåt. Men jag LOVAR, jag ska bli muchomucho bättre när jag kommer hem! Saker som ni har att se fram emot:
- Mina framtidsplaner
- Vilka är mina vänner & varför är dom bara BÄST?
- Hur ska jag hitta mig själv? (Jag har kommit på hur!!)
- Vilka teveprogram är bara bäst?
- Vad skedde under Emma & Bräls ljuva återseende?
    Allt detta och MER. Det kan ni bara inte missa!!!!!!

hälsar Bräl

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Eh, okej. Jag skulle ju bara vara hemma igår och umgås med min släkt. Men får man en sen inbjudan från Malin Jonsson att följa med på fest så kan man bara inte banga.

Således hade jag min bästa, fetaste, jobbigaste, sjukaste gratisfylla igår. Kom hem kvar över sex, min mammas väckarklocka ringde halv sju. hehe. Jag skulle upp halv nio. Fick mig två timmars jävligt bra sömn men är nu så trött att jag skulle kunna somna ståendes.

Ett sånt liv mina vänner, orkar man bara med om man inte har någon annan sysselsättning. Ledighet is the shit! Kommer kunna sova igen allt imorgon bitti och det känns för jäkla fint. Hade jag inte kunnat göra om jag hade gått i skolan till exempel. FRAM FÖR LEDIGHET!

Helg!

När man är ledig går man mest och väntar på att det ska bli helg så man har någon att vara ledig tillsammans med. Nu är helgen här och det här är en perfekt dag att umgås med släktingar, äta rotmos, bli tjatad på och lyssna på p3. Det är precis vad jag tänker göra, så förvänta er inga underverk.

Bräl är nog på sitt håll upptagen av att vara en rolig moster, så förvänta er inga underverk från henne heller.

Trevlig helg kära läsare!

Ett kort hejhej!

Jag har anländit till Malmö! Hel och välbehållen. Imorse vaknade jag av ett barn som ville ha min uppmärksamhet, omysigare sätt finns det att vakna på, ja! Samma sak får mig faktiskt att efter denna korta rapportering avsluta den. Vi hörs senare!

Måste bara tillägga att jag blev väldigt glad när jag såg bloggens tidigare inlägg "Bräl". Samma tanke har slagit mig, att jag ska skriva ett sånt om Emma, vilket inte är jättekonstigt eftersom vi tänker väldigt lika :) hihi

over and out hälsar Bräl

En Fredag i en ledigs liv.

Saker jag har gjort idag:

Sovit
Fått paket
Ätit frukost
Bakat en kaka
Ätit lunch
Kört som en övningskörare (KASST)
Häng på kupolen med Lisa
Hämtat min mormor på tåget
Ätit tårta
Suttit vid datorn
Lekt stegen med min bror

och nu ska jag göra trattkantarellsoppa. Sen ska jag köpa chips och se på TV. Så satans produktiv dag att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Känns bra!
/emma

Om Bräl.

Hej igen! Jag har sedan mitt senaste inlägg haft ständig kontakt med Bräl då hon är lite uttråkad på tåget ner mot Skåne. Jag kan meddela att hon hälsar så gott! Medan hon sitter där hon sitter tänkte jag berätta lite om Bräl. Vem är Bräl egentligen? Jag förstår att ni är nyfikna, bara hennes smeknamn väcker intresse. Någon som kallas för Bräl måste ju vara hur intressant som helst.



Ja, ser ni, Bräl är en intressant figur och en av mina finaste vänner. Hon är lång och blond och snygg och när man ser henne för första gången spatsera gatan fram kan jag tänka mig att man tänker "vilken pudding", alternativt "vilken brud". Hon är som ett bombnedslag, på ett bra sätt.

Ett gemensamt intresse oss emellan är TV. Vi skulle kunna prata om TV i flera timmar om vi skulle få. Vill man diskutera den senaste premiären med någon så är Bräl den man ska vända sig till. Bräl är dessutom lite lätt besatt av sitt eget hår och diskuterar länge och gärna om det. Det kan till exempel handla om huruvida hon är finast i platt eller lockigt hår. Inte mig emot.

Om det är någon som har blandad musiksmak så är det Bräl. Hon gillar alltifrån Darin och E.M.D till Sahara Hotnights och mest otippat av allt är att hon är ett STORT Queen-fan. Hon upphör aldrig att förvåna. Hon brukar säga att hennes kall i livet är folköl, även om hon vid första ögonkastet ser mer ut som en smirnoff-ice-tjej.

Bräl vet inte riktigt vad hon vill bli när hon blir stor, kanske någonting med biologi. Efter vår senaste tripp till GBG kan jag dessutom avslöja att hon kommer bosätta sig där någon gång i livet. Men först ska hon flytta till London på obestämd tid, vilket jag tycker känns extremt tråkigt. Vem ska jag nu dagdriva med?

Jag skulle kunna fortsätta i all evighet, men nu slutar jag. Nu vet ni iallafall lite mer om Bräl än ni gjorde innan!


Uppryckning ffs!

Idag tog jag mig ur koman och mjukisbyxorna. Kände att jag inte skulle palla en dag till utan att vara utanför dörren och klädde mig i kjol, ojojoj. Målade dessutom naglarna och lite smink fick pryda min röda näsa! Kände som att det var dags för en uppryckning.

Sen tog jag cykeln ner på stan för att möta upp med min hårt pluggande vän Lisa. Det är svårt att hinna ses när man har helt olika liv. Ett godisätande, sex and the city-tittande, åka till göteborg för dagen- liv ska kombineras med ett ambitiöst, pluggande, tränande, fulltupp-liv. Det bliev en långfika på waynes med solen i ögonen, finfint!

Jag önskar nästan att jag själv hade ett ambitiöst liv, men då skulle jag ju inte kunna blogga för ledigbloggen, dah!

Nu en ledigs bästa vän: godis och idol.

Hejdå Göteborg

Så ska då den tredje största staden besökas under denna sommar (ja, det är fortfarande sommar. Visste ni inte det?) Malmö! Jag började med ett Britney-besök med diverse annat smått och gott med Lisa i Juli, har nyss varit i Göteborg med Emser och nu testar jag alltså vingarna (alldeles ensam :O) i Malmö. Dock bor väl min syster där och jag ska bo hos henne och hennes familj och så, men ändå!

Vistelsen i Götet har varit åh så nice, trots en förkylning. För ni vet väl vad man säger? Är det nånstans man ska vara förkyld så är det banne mig i Göteborg, det gamla ordspråket. I alla fall först en massa roligt - party, karuseller och diverse med Emser sen svullning och teve med brushan och promenader och lite sightseeing uppe på det. 

Ikväll mellan typ halv åtta & halv elva ikväll sitter jag ensam på ett tåg så feel free att underhålla mig! Hejdå!  


Jag och min ipod tar tåget till Malmö ikväll!

  


Chai Latte (fusk)

Nivet Chai Latte som man kan köpa i en pappmugg på stan när man vill se city chic ut och inte tycker om kaffe? Jag vet att man kan göra sådan hemma till ett MYCKET MER humant pris men då måste man ha ungefär 100 olika kryddor och ingredienser och så, inget jag har lust att spendera min lediga dagar till kanske! Här hos min bror, han är något av en tefantast, hittade jag "sweet chai"-påste. Med hjälp av den kunde jag knåpa ihop ett alldeles eget recept på chailatte!

Bräls chailatte
Koka vatten.
Koka te.
Blanda kokat te och kokat vatten.
Lägg ner "sweet chai"-tepåsen.
Ha i några skedar socker.
Tadaaaaaa! Färdigt. Mycket nöjd är jag, ja :)

Nu ska jag sova så jag orkar packa och åka tåg imorrn. Pust! Det kostar på att leva, något alldeles förskräckligt ibland alltså!

Pusspusspuss! Hälsar Bräl

Självplågeri.

När vi båda befann oss i Göteborg plågade vi oss själva med att gå på Åhlens och prova märkeskläder som vi vet att vi inte har råd med. För alla bönder som bara har varit på Åhlens i Falun och tänker "vaddå märkeskläder? Det finns väl inga märkeskläder på Åhlens" kan jag berätta att: det gör det visst det!

Bara man förflyttar sig till en lite större stad som exempelvis Göteborg eller Stockholm kan man flanera på Åhlens bland Filippa K, Acne och många andra finfina märken. Hett tips för uttråkade fritidsforskare!


Fina kläder som vi vill ha, men som dock är några tusenlappar över vår budget.


Fotboll i Götet

Gaaaah jag blir tokig, vem fan uppfann snor?!!? Jag vet att allt på kroppen utom svanskotan och bröstvårtorna på män har NÅGON sorts funktion, annars hade de försvunnit i evolutionen. MEN VAD GÖR SNORET då?? Ingenting! Inte ett jävla dugg! (Eller okej, jag är inte omöjlig. Berätta vad det gör!) SUCK. Inte jättebra att ha en blogg på två när BÅDA är sjuka.

Nej, nu ska jag sminka mig sen ska jag och kolla på fotboll! Yes!

Hälsar Bräl & hennes tappra försök till kreativitet.

Vi & våra vänner

 

För att muntra upp min kära sjukling Emma så lägger jag upp den här bilden som jag tror är något av en favoritbild på oss båda enligt oss båda.

Jag tänker också spinna vidare och skriva detta: Tänk dig att detta är våra döttrar (Är dom inte vackra? Jag gissar på att vi till slut kanske gängade oss med Howlin Pelle respektive Jude Law eller nått!) och att dem är sådär glada för att de är påväg med sina underbara mammor till deras gemensamma sommarstuga! Det om något är en anledning till att tycka att den här sjukan inte är helt ogenomtaglig, för att ha vänner som vi har så är det inte mer än rätt att man får stå ut med lite då och då :) Eller nått. Så att säga.



våra bästa vänner!         


Puss!


Sjuksjuksjuk! 2.0

Japp, även här i götet har förkylningen slagit till (och nej jag tänker INTE nämna något om svininfluensan i och med det, jag gillar att vara unik. Eller nått.) Igår åkte jag i alla fall nån slags båt inne i centrala Gbg, typ. Det var nice, sen åkte jag och brushan hem och gjorde typ asiatisk mat, gött! Dagen idag har bestått av teveteveteve, inte mig emot egentligen men med äckel i näsan och en kropp som inte kan bestämma sig om den vill svettas eller darra av kyla så är även det påfrestande. Suck!

Jag har i alla fall kommit fram till något så när en plan för min lilla Sverigetrip. Imorgon blir det fotboll med Matte, Häcken mot något lag här i Gbg. På torsdag tar jag tåget till Malmö och umgås med min syster m. familj. Någon gång nästa vecka återkommer jag till Falun & Böle igen. Sådär, nu kanske ni har lite koll på mig!

Inläggen blir inte jätteinspirerade känner jag. MEN VI ÄR SJUKA.

Hälsar Bräl

Sjuksjuksjuk!

Nej, nu tycker jag att det var lite länge sedan vi uppdaterade här. Man får inte halka efter, det blir man inte miljonär på!! Medan Becca går på museum i goa Göteborg sitter jag hemma i myskläder och snyter mig var femte minut. Det är ingen vacker syn. Men! Som tur är är jag ju ledig, så jag missar inte speciellt mycket. Det är fördelen med att inte ha nåt jobb eller skola att gå till, man missar inte massa som man måste ta igen.

Så, om ni vill bli sjuka utan att det orsakar massa problem; bli arbetslös och häng med i vårt härliga gänghäng!

Arbetsförmedlingen äger. Inte.

I morse trotsade jag allt vad sjukdom heter och begav mig till arbetsförmedlingen. Alla som har varit på det basinformationsmötet jag skulle på säger att det är skit. Det var skit. En liten, grå tant som pratar tyst, tyst om att arbetsförmedlingen är till för att förmedla jobb.

Jahaaa. Det hade jag inte fattat liksom.

Ni kan vara lugna, jag kommer vara ledig ett bra tag till om jag känner mig själv rätt. Så Bräl, kicka mig inte! Och när blev du chef för den delen? (Kanske är inte bloggen det bästa stället att ha personalmöte på?)

Tja!

En helt vanlig början på en ny vecka

Godmorgon! Ja, jag säger godmorgon fast klockan är 2, gissa varför! Jo, jag är LEDIG! Emma den svikaren ska tydligen infinna sig på arbetsförmedlingen idag, vad sägs om det va? Ledigbloggen.blogg.se har tappat sin betydelse på mindre än en halv vecka? Jag får nog lov att kicka henne, kanske. Fast det tänker jag inte, ännu har jag inte givit upp hoppet om henne fullständigt!

Jag har faktiskt hunnit diska, äta frukost och kollat på teve idag! Det är väl inte jätteilla må jag då säga, men rätt så illa är det fan... Men det ska ordnas för snart ska jag hoppa in i duschen sen ta spårvagnen in till Gbg city där jag och min brusha ska vara kulturella och strosa runt och kanske faktiskt gå på något museum, believe it or not! Det är också anledningen till att jag bör säga hejdå nu, vilket jag också gör. Hejdå!

Ps. Emma! Lägg upp bilder från Göteborgsresan! Jag vill se dom, hihi! Puss

Ledig på tåget.

Japp, som Bräl nämnde har jag nu lämnat Götet efter världens bästa tripp och befinner mig åter i Falun. Medan Bräl satt i Kortedala och käkade godis och såg på film satt jag på tåget med den mest dysfunktionella familjen jag någonsin har stött på i verkliga livet. Det var jag, två döttrar och deras mamma runt ett bord. De skrek och gnällde på varandra hela vägen mellan Göteborg och Hallsberg och jag och resten av vagnen blev så matt. När slutade folk att uppföra sig bland andra människor?

Som tur var hade jag mitt nyinköpta nummer av Café med mig som jag lusläste från pärm till pärm. Nu tänker ni kanske att det var lite konstigt att jag satt och läste Café på tåget. Varför Café liksom? Exakt det tänkte den dysfunktionella familjen också, för de stirrade på mig och min tidning som om vi var från Mars. Men man får inte låta sig påverkas! Det får bli kvällens lärdom ifrån Varggården.

(För övrigt var Café en riktigt bra tidning som inte förtjänar sin herrtidnings-nakna-tjejer-med-stora-bröst-stämpel. Det var förr i tiden.)

Nu ska jag sova eftersom jag ska till Arbetsförmedlingen imorgon bitti. Mer om det när jag har varit där!

/emma

All alone...

Jag har lämnat av Emma på ett tåg mot Falun, nu är jag ensam i Göteborg. Lost in da big city skulle man kunna säga. Fast så himla lost är jag nog inte eftersom jag sitter i min brors lägenhet... Men jag hade mycket väl kunnat vara lost för mitt lokalsinne suger.

Nu ska ni bli updated om igår, kort sammanfattat!
    Middag på Pizza hut! Visst tror man att det är ett typ snabbmatspizzaställe? Fel, fel, fel! Grundtanken är faktiskt att det ska vara lite finare och det var det och det var nice! Två pizzor och en karaff vin senare var vi redo att dra vidare. Hamnade på Lilla London och tog oss en bira, gött! Sen var det klubb vertigo på avenyn där vi dansade och pratade och myste. Efteråt hamnade vi på en bänk utanför och diverse goa gubbar ifrån Göteborg fick njuta några minuter i var av vårt sällskap och det där kan man tolka hur fel som helst men det är isf ni som tolkar, inte jag! Sen åkte vi spårvagn hem och somnade nöjda efter ännu en mycket lyckad kväll i Götet!

nu är det IDOL sen ska jag laga mat till min brusha! Hörs senare!


BESÖKSREKORD!

Hej igen allihop!

Vi vill bara meddela att nytt besöksrekord har infunnit sig och att det nu är ett tvåsiffrigt antal. Vi hoppas att ni tänker fortsätta besöka oss daligen. Om inte skiter vi i det för att vi kommer ändå bli rika och kända.

Ps: Om ni undrar varför vi uppdaterar så ofta så är det för att vi är LEDIGA och inte har något bättre för oss än att sitta vid datorn och äta godis. Därav namnet ledigbloggen.blogg.se. Fast nu ska vi piffa till oss för kvällens bravader. Ds.

Hälsar
Bräl och Emser.

Mange va!



Mannen, myten, legenden. De é han.
  


Ge oss pengar!

Hej!

Nu har vi varit på stan och dreglat över allt vi ska köpa när vi blir rika. Det var mycket. Sen tänkte vi dregla över en pizza, men det fanns inte en enda pizzeria i hela göteborg att käka på. Det sög, så vi köpte bullar och åkte hem. Nu ska vi försöka peppa om tills kvällens festligheter. Kanske ska vi dela på en vinare och dansa sönder fötterna.

Mer om det imorgon!
Tja från Emma

En kvinna av många ord

Bräl här.

Eftersom Emma berättade om gårdagen så tänkte jag ta på mig att informera er om dagen idag - vi ska på stan nu och ikväll ska vi ut. Ha en bra dag folks!

En lagom rolig Fredag i en arbetslös liv.

Ojojoj, vilken dag och kväll. Vi börjar från början, där börjar man alldra bäst:

Efter en förmiddag av chillande, fixande och disco-frukost (frukost i kombination med hög, bra musik och dans i köket) lämnade vi lägenheten i kortedala runt tvåtiden och tog spårvagnen mot LISEBERG! Vi visste att det kunde vara mycket folk dagen till ära eftersom Göteborgssonen Håkan Hellström himself skulle spela på kvällen. MEN! Vi anade inte att det skulle vara så lång kö. Låt oss säga såhär: man såg inte slutet! Lite lätt nedstämda började vi få second toughts: skulle det vara superlånga köer och jobbigt med mycket folk? Skulle vi verkligen gå in?

Efter att ha tjuvlyssnat på en lärarinna som kämpade med att övertala sin skolklass med tioåringar (som hade samma nedstämda inställning som oss) återfick vi peppet och köade i den kilometerlånga kön. Trots allt skulle nog de flesta i kön bara in och se på Håkan och inte åka bergochdalbana hela dagen. Så, när vi äntligen kommit in och köpt åkband var det ingen hejd på vårt karusellåkande! Det var inga köer alls, som tur var, och vi kunde bara välja och vraka bland karusellerna utan att vara rädda för att vi inte skulle hinna med någonting annat den dagen.

Framåt sjutiden började vi känna oss nöjda med balder, kanonen och de andra attraktionerna. Vi stormade en toalett och plockade fram våra partykläder, high heels och smink som vi burit med hela dagen i väskan. Tillfixade och snygga satte vi oss på en parkbänk och sippade sprit(e), åt pommes frites och lyssnade på publikjublet när Håkan gjorde sin entré till tonerna av den fantastiska låten "tro och tvivel". Det var en fin stund!

Låt mig säga såhär: Det var mycket folk på Håkan. Framför scenen var det smockat, man kunde inte ta sig fram en meter. Och på gräsplätterna runtom satt människor överallt och rökte och drack insmugglad folköl. Det kändes nästan som att vara på festival! Inte så pjåkigt tyckte vi och slog oss ner bland de andra.

När extranumrerna höll på att ta slut och vi hade kissat några för många gånger var det dags att gå vidare. Vi letade rätt på avenyen men insåg till vår förskräckelse att det var åldersgräns 23 på alla ställen. Vi som skulle dela en vinare! På en sidogata hittade vi på en bar vid namn "rockbaren". Coolt tyckte vi och lyckades komma in. Väl där fick vi vårt vin och slog oss ner bredvid en kille som började prata på en gång. Trevlig som han var pratade vi tillbaka. På något vis kom vårt samtal in på vattenpipa och vi bestämde oss för att med Joel i spetsen gå och röka. Vattenpipa alltså.

Sagt och gjort, Joel och Jimmy ledde oss till ett ställe på andra långgatan där vi beställde in två vattenpipor och sedan satt vi och rökte tills klockan belv stängdags. Extremt trevlig stund! Eftersom vattenpiporna gjorde oss alla lite trötta (det är iallafall min teori) kände vi att efter detta var det ingen idé att betala in oss på nåt place där vi bara skulle somna. Så vi sa farväl till våra nyfunna vänner, tog en cheesare och åkte sedan hem och sov.

NÖJDA!

På återseende/ Emma.

FREDAG HELA VECKAN

Nu drar jag och Emser ut på äventyr! & inte var som helst heller utan i GÖTEBORG. Japp, det stämmer, idag trotsar småstadstjejen och bonden sina tillhörigheter och beger sig ut i storstan! Ett besök på lisberg med en massa karuseller och kanske en aning Håkan sen blir det FÄSST! Yeah. Hör av oss senare, om vi hittar hem!

Sup & svälj, trevlig hälj! Hälsar Bräl.

Smoking hot, vår nya blogg!

Hejhej & välkomna till vår blogg!

Här kommer ni kunna läsa om mycket spännande saker. Bland annat kommer ni att få höra ALLT om helgens fester, de nya inköpen på stan & andra äventyr... Skoja! Okej, ni kommer få höra om allt sånt. Men kanske men en lite skämtsam ton.

Alltså: syftet med den här bloggen är att tjäna pengar till att köpa allt fint som finns och får Emma och Bräl att vilja gråta för att dem inte har råd med det. Så: Läsläsläs, tipsa era vänner och sponsor-kompisar och skänk gärna en slant. (Vi är fattiga och har inga jobb).

Vi hörs snart igen!


Här är vi!


RSS 2.0