Live & Directly from London (ascoolt)

Hello Hello, Ronja Rebecca Falk här!

Living in London & liking it!!! Barskolan är grym, bättre än jag hade väntat mig. FETT! Det är mycket att lära sig, så mycket att plugga in att man knappt hinner festa! På en bartenderkurs, där kan vi kasta en fördom i väggen! Men igår var vi alla fall ut, mottot blev: Om jag kommer UT? JAG KOMMER KNAPPT IN! Höhö, bättre lycka till nästa gång!

Grasshopper, black russian med cola, colorado bulldog och cosmopolitan är favoriterna so far! Får se om dom ändras snart, jag lär mig ju 8 nya cocktails om dagen typ. UUUUUUHHHHHHHH, Livin' the dreeaaaaaaam!

Nu undrar vi alla när Charles Jörgen kommer hem och pluggar lite. PUSS CIAO.


Onsdag i Sverige.

Tjaba!

Jag ligger här och lyssnar på Bowie och filosoferar. Har varit på intervju, haft kvalitétstid med Lisa och hängt med bror min idag. Imorgon åker jag till Uppsala för lite barnpassning/ fönstershopping/ mys. Jag kan inte tro att jag säger följande, men: jag kommer sakna Falun lite. Har nog att göra med att jag vet att jag kommer bli galen på kusiner/ mostrar/ mormödrar i Uppsala. Shit, jag börjar nog växa fast i Falun, det är så farligt att bli bekväm. Jag längtar redan tills jag kommer tillbaka på Lördag eftermiddag. Då blir det fest! Och jag är redan så pepp att jag önskar att det var Lördag imorgon.

Jag saknar Bräl. Det känns lika tomt som jag hade trott att det skulle göra utan henne i min vardag. En fågel har viskat i mitt öra att  hon dricker baileys ikväll. Baileys i London, sämre kunde man ha det!

Puss/ E.

Faluuun!

Bräl lever i London och vi är glada för det! Medan hon blandar dry martinis sitter jag här i Falun redo att dra ner på stan. Falun is the place to be! Hoppas hitta en fin jacka på myrorna eller kupan. Håll tummarna! Imorn har jag en intevju. Håll tummarna för det också!
TodiloO!

Hejhej från London!

Bräl lever i London! Hon har kommit fram & packat ur sin resväska. Hinner inte mer. MEN JAG LEVER. PUSS!

Dagen efter dagen före avresan

Idag är det dagen efter alla tårar och ont i magen. Det känns fortfarande sorgligt att Bräl är bortflugen. Nu sitter hon förhoppningsvis på Hostelet och kan pusta ut. Så det är bara för oss här hemma att bita ihop, ta oss samman och försöka tänka på nåt annat. Vi tittar på lite bilder från avskedspartyt i Fredags!
Fin fest, fina människor!

Gråt på löningshelgen.

Kan inte säga att jag inte sitter här med gråten i halsen. Det gör jag. Jag vill inte att Bräl ska åka iväg från mig just nu, det vill jag verkligen inte. Men det är så själviskt att tänka så. För det är klart att hon måste åka ut i världen, testa sina vingar, träffa nya människor och göra tusen roliga saker. Det bör hon och det ska hon och det är jag glad för. Men jag är ledsen att jag inte kommer få träffa en av mina bästa vänner på väldigt väldigt länge. Även om hon bara blir borta en månad så är det längre än jag någonsin har varit ifrån henne tror jag. Vi ses ju för fan hela veckorna känns det som. Mer än jag träffar min familj nästan! Hur ska det då bli om hon blir borta ett år?

Det känns så sjukt att jag inte kommer kunna skicka iväg ett random sms till henne på måndag när jag behöver ett gott råd om något. Okej, det låter som att hon har dött. Det har hon inte, men hon kommer inte finnas i min vardag på samma sätt som förut och det är jättekonstigt!

Måste dock säga att det nästan inte kunde ha blivit ett bättre avskedsdygn än det blev. Först asbra fest med dans och världens finaste disco i bilen. Sen långfrukost och mys hela eftermiddagen. Och eftersom jag vet att Per och Carl och jag tror även Oliver blir så glada när vi nämner dem i den här bloggen så gör jag det igen: Per och Carl och Oliver.

Bräl sa i sitt förra inlägg att jag får hålla ställningarna här så länge. Ska försöka lite smått, men hoppas inte på för mycket. Tror inte jag kommer skriva om inte Bräl skriver, det skulle kännas konstigt på ledigbloggen. Ledigbloggen är för två. Man vet därför aldrig när vi hörs igen. Förhoppningsvis snart, om Bräl får tag på internet och lite tid där borta.

Vi hörs för tusan! Och jag säger som Bräl: glöm inte bort att leva livet som fan och gör allt ni vill. Nåt annat vore galenskap. /E

Hejdå /B

Jag känner mig tom. Eller... Jag vet inte hur jag ska känna mig. Imorgon lämnar jag mitt hem och allt jag känner till, allt jag älskar, för något så stort och okänt. Jag har träffat mina vänner för sista gången på förmodligen aslänge och jag kan inte låta bli att gråta. Jag vill inte gråta för jag vet att jag måste göra det här, jag kan inte stanna här. & jag VILL göra det här, ja det är klart jag vill. Annars hade jag inte gjort det. Men just nu känns det bara så fel. Jag ska lämna mina bästa vänner i hela världen, andra underbara människor jag lärt känna så himla mycket mer på sistone, min familj & allt som alltid funnits där. I hela mitt liv.

Det är så mycket jag borde göra nu. Men jag kan inte ta tag i det. Jag borde packa klart, fortsätta kopiera mina betyg, skriva ut brev & kartor och sånt. Men jag pallar inte & jag undrar hur jag ska kunna sätta mig i bilen och bege mig till Arlanda tidigt imorrn. DET ÄR SÅ MYCKET JAG VILL HINNA MED. Men det går inte och jag vet att på något sätt kommer jag hinna klart. Det gör man väl alltid? Eller?

Jag vill i alla fall säga hur mycket jag kommer sakna en hel del personer här & att de personerna vet vilka de är. Det vet ni, våga inte påstå nått annat!

Nu ska jag ta tag i det här. Hejdå på ett tag, Emma får hålla ställningarna här nu tror jag! Kanske hörs vi. Vafan säger jag?! KLART VI HÖRS KOMPISAR!!! Lev livet och gör det du mår bra av, det är väldigt viktigt. PUSS!

PEPPET!

Tjaba! Min dag har varit typ exakt som Beccas, förutom det där med en brusha från gbg. Min brorsa är far away, och det suger. Men jag har minsann också snoozat i nån timme (fast jag gick upp halv tolv, eeeh..), varit på stan, fikat, sett iallafall en av systrarna Kallur m.m.

Det är tyvärr också sant det där med de nyinköpta glasen. Jag vet inte vad jag kan säga till mitt försvar annat än att jag alltid ska spexa till allt. Jag tänker typ "det här vore roligt" och i nästa sekund hör jag mig själv säga "LISA, TÄNK SNABBT!" och kasta ett paket glas mot henne utan att tänka på att hårdplast faktiskt kan gå sönder om de hamnar i backen. Jag ska sluta med att spexa för mycket för mitt eget bästa!

Nu sitter jag och chattar med Becca om hennes party imorgon. Lyssnar på massa bra partymusik och blir partypepp till tusen!

PUSS! /E

Kompisar!

Idag har varit en mycket bra & ganska fullproppad dag. Ni ska få storyn, chilla :) Först snoozade jag i X antal timmar, är inte det det bästa? Sen kom jag upp vid typ tio iaf. Började packa på en gång efter att ha ätit en brödbit (frukost är överskattat) jag packadepackadepackade och det gick bra faktiskt! Sen skulle jag prata med min kära Ida Ekskog som befinner sig i Australien (okej innan det fick jag ett fucking vredesutbrott på Tele2. Vill. Inte. Prata. Om. Det.). Höll på att laga min väska och kom upp PRECIS när hon logggade ut :( Nytt försök imorgon utlovat! Då SKA vi få ihop det.

Tog bilen till ICA Svärdsjö, pratade med min chef och fortsatte sedan in mot falun. Träffade Emma, vi skulle äta sushi. Hamnade på fel sushi-restaurang. Uträttade lite ärenden, träffade Lisa och det blev Wayne's istället. Placet to be i Falun nowadays! Såg bland annat systrarna Kallur, wiho! Sen åkte vi tre till rusta och sen öb. Mysigt faktiskt :D (förutom när Emma skulle spexa till det och hade sönder mina nyinköpta glas. Dåligt spex :( )

Hämtade brushan som är på besök från GBG på tågstationen, åkte hem, fick superdupergod mat & hade kvalitetstid med familjen framför nyheterna + mammas pojkar. Nu sitter jag här och är nöjd.

Imorgon ska jag packa lite mer, sen åka till Martina för att städa, laga efterrätt & svida om. Sen är det partääey på G!

PUSS från en glad brud! / B

VARNING TILL ALLA!!!!!!!!

VARNING TILL ALLA BRA MEDMÄNNISKOR DÄRUTE - SKAFFA ALDRIG TELE 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ETT JÄVLA SKITBOLAG ÄR VAD DET ÄR ! JAG BLIR SÅ JÄVLA MATT! USCHUSCH. IDIOTER HELA HÖGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


IDIOTFÅR!!!!!!!!!!!!!


Två rödlätta brudar


Vem är Amy Adams från Förtrollad och vem är Isla Fisher från En shopaholics bekännelser?
Ingen vet! De är sjuukt lika!

Going-away-party!

På Söndag drar jag. Jävlar jävlar! På fredag är det Bräls going-away-party. Alla som jag tycker om är välkomna :) Hoppas det blir finfint, mina förhoppningar och föraningar är att det blir det :)

Jag har ett litet problem dock. Vi bestämde att det skulle bli tema, temat blev film. Men jag vet fortfarande inte vad jag själv ska klä ut mig till!! Kanske borde tänkt på det innan temat blev valt? Jaoo, förmodligen... Men det blir fint! Klurar på några alternativ.


Kanske ska vi vara Kryddflickorna? Dom har ju faktiskt varit med i sin egen Spice Girls - the movie. Höhö.


Madonna!

Okej, säga vad man vill om 51-åriga tanter som är tillsammans med 28 år yngre pojkar. Och säga vad man vill om 51-åriga tanter som vill klä sig som 20-åringar. Allt det där är lite läskigt. Men Madonna är ju äckligt snygg i sin nya Celebration-video, det är nästan lite läskigt det med.

(Okej, precis när jag hade postat det här inlägget kom videon på VH1. LÄSKIGT!)

Sömnlösa nätter!

En konsekvens av all ledighet blir lätt att man vänder på dygnet. Jag kan inte sova på nätterna! Det beror dels på att jag sover på dagarna eftersom jag ändå inte har någonting för mig på förmiddagarna. Det beror också på att när man inte behöver gå upp dagen efter kan man vara på filmkväll tills halv ett på en Tisdag. Eller så kan man se på Jay Leno halva nätterna och tänka "äh, jag behöver ändå inte gå upp imorn".

Det är farligt, det här livet. Jag, Bräl och Martina var iallafall hemma hos Hajdan ikväll och såg på film. The Boat That Rocked och En Riddares Historia. Måste säga att jag verkligen, verkligen gillade den förstnämnda. Se den! Den andra var också bra, men lite mer fånig, aka ett lätt hån-offer.

Nu måste jag försöka sova. Godnatt folks!

----

Hejhej hallå kära vänner!

Idag har jag faktiskt packat litelite & tvättat! Jag måste säga att jag känner mig nöjd ändå. Bättre än inget, ett mycket bra uttryck! Har hunnit prata lite med Ida Åberg också. Nice! Yes. Nu ska jag dra in till stan till Hajdans crib och titta på lite film med mina vänner. Det blir fint hoppas jag. Nu slutar jag för jag känner mig väldigt oinspirerad. Puss på alla fina!

Veckans babe!

Som sagt glömde vi ju veckans babe i söndags. Skämmes på oss! Så här kommer det:
Emmas veckans babe: Mika!
mika
Efter att ha sett Mika när han var gäst hos Skavlan är jag lite kär. Hur kan man inte tycka att han är helt sjukt söt, han ser ut som en blandning mellan Howlin' Pelle och Salem al Fakir. Han är golden!


Rebeccas veckans babe: Björn Gustavsson!
 
Ja, jag är medveten om att det nästan är för uppenbart för att vara giltigt. MEN TITTA PÅ HONOM! Han är ju en sån liten sockerbit alltså. Söta komiker är inte vanligt heller, så därför är han unik på sitt sätt ändå. Vem skulle inte vilja ha en liten Björn att gosa med va?

Glädjeämnen

Hallå! Jag har nyss kommit hem från the city där jag sprang runt och gjorde ärenden och satt på biblioteket och läste. Känns som en väldigt seriös grej, men det var typ det bästa någonsin. Älskar bibliotek, det är så tyst och lugn och så finns det massor av böcker på bibliotek. Jag älskar böcker också. Fast en grej som jag hatar är böcker som är helt, helt, helt sönderlästa och folk som spiller typ kaffe och kaksmulor mellan sidorna så att de klibbar ihop. Så inte okej!

Iallafall. Jag var bland annat på bokhandeln också. Jag och en kvinna i 40-års åldern stod och valde bland romanerna. (Eller hon valde, jag bara suktade efter alla jag vill ha eftersom jag inte egentligen har råd att köpa några). Så vänder hon sig till mig och frågar "Har du nån lättsam bok att rekomendera". Eftersom jag typ bara läser sorgliga böcker hade jag inte det, men vi pratade länge och väl innan hon valde en bok och sa till mig att ta hand om mig.

Och av det här blev jag så himla glad! Det är så himla underskattad att vara trevlig och prata med sina medmänniskor. På sistonde har det blivit mer och mer av den varan och det är bra för man blir glad av det. Eller hur??

(Kom också på att vi glömde bort veckans babe igår! Kommer senare!)

One call away

Det är sånt här jag har saknat! Jag har inte mycket att göra (bara packa, tvätta, städa) och då ringer Martina och frågar; ska vi se på film? Klart vi ska se på film! Min närmst-boende vän har kommit hem igen och det är så nice, så nice. Nu drar jag till Linghed. PUSS!

Ledigvecka

Jag känner redan nu att den här veckan i min ledighet kommer bli tung. Måste rapportera om mina fram- och motgångar till arbetsförmedlingen (eftersom det mest är motgångar känns det fucking drygt. Som att bekräfta att man har misslyckats med det man lovade att försöka lyckas med) och så är det här veckan Bräl åker som ni alla vet. Är redan gråtfärdig samtidigt som jag är avis och glad för hennes skull. Har dessutom spenderat hela förmiddagen med att spela gitarr. Mina fingrar är ovana och jag kommer nog få blåsor.

Ujujuj, så det kan vara. Det är inte lätt här i världen.

Idol, Erika

Vänner till mig hoppas inte alls på Erika Selin i Idol och jag kan hålla med om att hon verkar lite tråkig osv osv. Men jag tror verkligen inte att hon är det, mest nervös! & hon tar ju verkligen åt sig av vad juryn säger och det tycker jag fan att hon ska ha cred för! Hatade att dom klankade ner på henne när hon hade jobbat på exakt de saker de hade kritiserat veckan innan, och lyckats enligt mig, utan istället säga till folket att RÖSTA INTE UT TOVE, tänk på tidigare meriter. Hallå, Tove valde fel låt och det är något man bör få sota för i Idol! Det var väldigt orättvist av Baggarna och Andreas om jag får säga min åsikt.

En annan grej med Erika är att hon är så lik Agnes! Ni ser ju bara bilderna och de beter sig typ likadant också, lite nervösa & "gulliga" men med superbra röster som går att anpassa till alla olika sorters musikstilar. & vilken kvinnlig artist har det gått bäst för efter IDOL?

 

Omg! Vem är IDOL-Erika och vem är Agnes??


Emma & Bräl in da video!

En varm sommardag (som i VÄRLDENS högsta blixt-brak gick över i ett fett oväder) tog vår vän Lisas storebror Gustav Wiklander med oss och våra vänner Lisa, Ida & Martina ut i en park och sa åt oss att leka glada studenter. Sagt & gjort, några månader senare är vi en del av resultatet, Egoboys video till låten Stuck On You (en väldigt bra låt också faktiskt)!


Egoboy - Stuck On You


Rapport från Bräl

Bräl här! Efter en helg fullproppad med aktiviteter så finner hon återigen tiden att sitta vid sin lilla laptop. Notera gärna vad klockan är, jag är vaken och har redan ätit frukost! Ingen väckarklocka och ingen som väckte mig är inblandad. Gubbarna på taket hade inte ens hunnit börja banka på taket innan jag slog upp ögonen alldeles av mig själv. Kanske det har något att göra med att jag somnade som en stock redan kvart över åtta igår efter en mycket hård dag? Probably...

Måste bara säga att det är MINDRE EN ÄN FUCKING VECKA innan jag åker och jag vet inte vad jag ska tycka. Det finns så mycket som jag inte vill lämna här hemma, samtidigt som det finns en hel del jag vill lämna. Men mest av allt ser jag nog fram emot allt jag kommer få uppleva, det är sjukt. Ni ser, jag kan inte ens skriva ett inlägg om det för jag känner mig så förvirrad. Shit pommes.

Nåväl. Nu ska jag upp till gubbarna på taket :O Jajjemän! Här ska langas tegel!


Bra Söndag!

Hej igen! Jag är så dåligt på att berätta vem det är som skriver. Brukar ju inte behöva göra det i min andra blogg, så jag glömmer att alla inte vet att det är Emma. Alltså: typ alltid när det inte står vem som har skrivit är det Emma.

Iallfall, det jag skulle berätta om var vad som har hänt idag. Jag åkte hem till Per och hämtade Martina och Oliver. De berättade om vad de hade gjort igår efter att jag lämnat dem. De hade ätit pasta, sett på Zombie-film och somnat i sofforna. Mysigt! Sen åkte vi vidare och fick med oss Bräl till Maestro. Vi göttade oss så länge att Mellis hann komma. Dock föredrar Mellis att käka på McDonalds, så det var bara att åka dit. Så vi satt där och hängde ett tag.

På grund av allas övertrötthet blev det väldigt mycket fniss och skämten var på ganska låg nivå. Men det var roligt! Sen skjutsade jag hem Oliver, Mört och Bräl bytte bil och åkte hem till landet. Precis lagom Söndagsaktiviteter!

Tjarå!

IKVÄLL!

När Bräl skrev sitt inlägg "om Emma" berättade hon att jag älskar Filip och Fredrik. Därför är jag inte annat än superduperjätteextremt glad för att "Vem kan slå Filip och Fredrik" har säsongspremiär ikväll. Kommer bli så himla bra. Missa inte ffs! 20.00 på Kanal 5!!!!!

Rapport om julfesten.

Är nyss hemkommen från julfesten. Mycket, mycket bra fest! Julgran, julklappar, Kalle Anka, glögg och allt. Jag hade verkligen roligt och uppskattade det som fan.

Känner att jag inte kan säga så mycket mer i det tillstånd jag är nu. Eller jo! Jag vill säga att jag älskar, älskar, älskar att när man känner sig som om man skulle vilja skjuta sig själv i huvudet finns det alltid någon i mitt liv som får mig att må bra igen. Det kan vara brudarna som kramar en och säger alla rätta saker eller killarna som skriker "dansa så fult du kan" och för ett långt tag är det det enda man kan tänka på. Så jävla värda människor jag har i mitt liv.

Tack som fan! <3

Julfest!

Ja, som vissa av er kanske vet är det dags för julfest ikväll. I inbjudningen har Per bland annat skrivit "Ja, det har ju blivit lite av en tradition att fira jul...". Kunde inte sagt det bättre själv faktiskt. Jag har iallafall höga förhoppningar och tror att det kommer bli en toppenkväll. Det är mycket blandade känslor dock. Dels är jag jätteglad för att jag ska få träffa Martina igen men samtidigt ledsen eftersom det är Beccas sista utgång innan hon åker till London. Hur som helst kör vi hårt ikväll tycker jag! Jag har glöggen redo.

Ciao!

Är jag lite vuxen?

Hmm... Ett mysterium! Jag skrev ett inlägg imorse, men det syns varken i inkast eller upplagt på bloggen. Vem är inläggs-tjuven? Nåväl.

Idag har jag skjutsat min mamma till jobbet, tittat förbi hos en god vän "to catch up" efter hennes månadslånga resa, handlat på ICA maxi, tackat nej till vin för att jag har bilen, lagat mat med mina vänninor, frågat om min vän "har en kaka" till kaffet som jag drack, gått på vernissage & åkt hem från min vännina för att "det är ju en dag imorgon också".
    Någon som orkar räkna vuxenpoängen där va?

Så till rubriken - är jag lite vuxen? Trots det tidigare rabblandet så vågar jag ändå säkert påstå NEJ. Jag lever och frodas fortfarande min ungdoms dar och det är bara så finfinfint!

Puss på er, hörs imorrn! /B

Regnregnregn

Här sitter jag i pyjamas och fryser. Dåligt. Har skrivit brev och nu ska jag promenera i regnet till ica och posta dem. Lider fortfarande av efterskalvet från min jobbiga ICA Maxi upplevelse igår. Är alltså på dåligt humör. Hoppas att det blir bättre när jag får träffa brudarna i eftermiddag!

Ha en fin Fredag! /E

Snaaaark...

Efter mina tre timmars sömn inatt är jag halv medvetslös vid det här laget. Därför ska jag nu gå och lägga mig, sova, sova, sova, sova och vakna alldeles för sent. Typ två eller nåt... Så det kommer bara vara att vakna, äta och göra mig redo för att träffa brudarna och kanske speciellt MARTINA (hoppashoppas) och sen gå på vernissage på magasinet och pimpla lite vin.

SÅ JÄVLA VÄRT LIV!

Y'all

En trött men mycket glad dag. Snart är den slut. Men jag vet att även imorgon kommer bli en glad dag. Den börjar iofs ohyggligt tidigt klockan 1 på natten med en resa in till Falun för att hämta Mörrel :D :D :D & sen på kvällen blir det förhoppningsvis vernissage. Jippi jippi jippi!

Det är inte första gången jag använder det här uttrycket (absolut inte), men jag tror aldrig det varit så sant som det känns nu - LIVIN' THE DREAM!

Hälsar Bräl.


Livets skola på Böle 7.

När Becca i förra inlägget sa att vi hade ett av de bästa samtalen någonsin igår natt/imorse  talade hon väldigt mycket sanning! Det var ett sånt samtal som bara händer i filmer när två vänner sitter uppe och pratar om allt som betyder något ända tills solen går upp utanför fönstret och man måste sova trots att man tror att man kommer sprängas om man inte får berätta lite till. Och på våningen under börjar familjen att vakna. De hämtar tidningen och äter ostmackor precis som vanligt och har ingen om att i ett rum på övervåningen är ingenting som det var för fem timmar sedan, allt är så mycket bättre! Jag är så glad för det.

Så glad att alla dagens missöden känns lite mindre förödande.
<3

Emma & Bräl i insikternas rum - Böle 7

Tittande på youtube-klipp övergick i prat inatt.

Massmassvis med prat!

Jag & Emma somnade halv nio imorse.

Jag har sovit tre timmar inatt.

SÅ himla värt! Jag bryr mig inte så mycket om att mitt dygn är helt cp-vänt och att jag inatt ska hämta Martina & Kalle på tågstation och inte kommer kunna sova normalt då heller. För det var ett av de bästa samtalen nånsin, no doubt! Vi pratade om saker som man borde och SKA prata om, men kan vara så himla svårt. Vi pratade om relationer, känslor, omställningar och hur mycket vi tycker om varandra. Det var djupt. Som fan.

Mina ögon vill sova, men jag ska trotsa dem! Jag kommer vara lättretlig & sur så fort någon vill mig nått (förutom när Martina ringer, snaaaaart får jag höra hennes ljuva stämma! :D) och jag ursäktar mig för det. För jag är egentligen så himla glad. Himlahimla glaaad! :D Jag ska ut och lägga upp plankor på en släpvagn, allt för att göra min pappa glad. Snäll dotter är stajlen jag satsar på idag!


emma

 







Puss babe, love you bitch! (& jag menar INTE ugglan!)


Ledighet for the win, 4evva-evva!

Att vara ledig är fint för då kan man ligga vaken hela nätter och titta på Scrubsklipp i all oändlighet med sin bästa vän. Peace out y'all!


Blir det såhär när jag och Emma återförenas efter min resa måhända? JA!!! :D


Varning - tråkigt inlägg

Jag sittar och nynnar vid datorn och Emma skrattar. Hon ligger nergosad i min säng och tittar på lite fotboll, ska snart göra henne sällskap, MYSKVÄLL :D en film blir det nog! Vilken vet jag inte, we'll see YEAH.

Hörs maybe baby later!

Böle is the place to be!

A tja!

Vi är nu i Böle City och väntar på att Grey's ska börja. Har laddat upp med chips, chokladbollar OCH coca cola. Bara bra grejer! Nu ska vi bädda ner oss under massa täcken och kuddar och mysa.

Softa på!!!! Hälsar Emma och Bräl

SAKNAD

Jag saknar Emma! (fan vad jag saknar då, jag saknar Ida E & Ida Å också kan jag ju tillägga när jag ändå är igång? Eller?) Men det är lite sjukt, för vi träffades senast i söndags och typ hela helgen. Men ändå saknar jag henne! Hihi. Både hjärta & smärta skulle man kunna säga. Men idag ska jag träffa henne! & även Hajdan, tror jag, som jag inte sett på jättelänge!! (En till saknad!) Det kommer bli en finfinfin dag.

Peace out, talk to ya all later! Hälsar Bräl.


eb
Här har ni en bild att suga på så länge ;)


O-o-o-o-onsdag!

Idag är det Onsdag vilket innebär Bräl och Emser-dag! Vi är glada för vi har inte setts sen i Söndags. Därför borde jag slita mig från TV:n och gå och göra nåt vettigt, typ fixa mig. Mer om våra äventyr senare!
Do it! /Emser

Lilian Martina Nilsson

Jag saknar Martina. Martina är en av mina allraallra bästa vänner och min absolut äldsta vän! Vi har gjort väldigt mycket tillsammans. Lekt med Barbies och haft sönder dem, spelat teater för varann på toaletten, gått luciatåg på fyra pers, spelat fotboll och förlorat, spelat fotboll och vunnit (SKOJA! eller?), haft alldeles för långa gräl, blivit fulla ihop, spelat bandy, lottat fram veckans pojkvän, ätit en chipspåse på en halvtimme BLANKT!, rest tillsammans, skrattat, åkt buss, pratat OCH SÅ MYCKET MER.

Vi har varit vänner i 13 år! Det är sjukt. Vi har alltid varit en del av varandras vardagar då vi även gått i samma klass i 13 år. Ja, ibland har det kanske varit en aning påfrestande, men i det stora hela är det bara så att jag aldrig skulle klara mig utan henne! Hon har varit borta i en månad, inte ens det än, med sin pojkvän på tågluff och jag fattar inte att jag saknar henne så mycket som jag faktiskt gör. Men det gör jag! Sjukt mycket! STÖRT mycket.

Men hon kommer hem på torsdag! Det är inte imorrn men nästa dag. DÅ ÄR HON HEMMA!!

& jag tänker avsluta det hela med en klyscha (usch vad jag hatar det, men klyschor stämmer faktiskt i 99 fall av 100). Det här är verkligen en sådan vänskap som inte växer på träd!
 

mn rf
Lill-Bräl & Lill-Mört


Bräl & Mört som tror dom är stora.


Musikvideo

Hon är känd som modell, programledare och producent. Men hon sjunger också! Eller sjöng kanske man ska säga. Det var i första säsongen av top model som deltagarna fick vara med i Tyra Banks musikvideo. Den slog aldrig igenom, eller... Det kanske bara är jag som inte hört talats om den förens för ett tag sen när jag råkade se avsnittet när de spelade in videon. Jag tycker att det är lite konstigt. Okej just nu är den väl inte så up to date, men den låter ju väldigt 90-tal. & hon är ju faktiskt väldigt het! e l l e r ?


Tyra Banks - Shake Ya Body


Ti-ti-ti-ti-tisdag.

Det är tisdag! Jag klev upp kvart över åtta(!) för att hjälpa min mamma att kopiera och slänga papper på hennes förra jobb. Kom nyss hem, har slängt i mig lunch och väntar nu på min kära vän och granne Maddiiiiieeee. Vi ska ha lite kvalitétstid innan hon som alla andra åker till London. Inte mycket till ledig idag inte!

Nu plingar det på, got to go! puss emma.

Tips: Flight of the conchords

När man är ledig har man ofta mycket tid att slå ihjäl. Själv brukar jag göra detta genom att se på TV-serier via DVD-boxar. Just nu håller jag på med SATC och The West Wing men jag vet redan nu vilken min nästa DVD-box kommer bli. Jag har nästan helt slutat att se på dag- TV då jag inte tycker att Oprah och Dr Phil ger mig speciellt mycket. MEN! Ibland har jag tur och lyckas pricka in ett avsnitt av den amerikanska komediserien Flight of the Conchords som sänds på canal plus. Då är jag världens fnissigaste i en halvtimme!

Serien handlar om två Nya Zeeländska killar som har ett band och försöker slå igenom i USA. De har ett fan och en mycket tveksam manager. Det roliga är att deras låtar vävs in i handlingen så det blir som en komisk musikal. Köp boxen om du vill ha något väldigt roligt att sysselsätta dig med, det är mitt tips för dagen!

Såhär är det typ hela tiden. Dör av skratt! Sann text om vänner också, haha. /Emma

Det är kväll.

Hello People!

Idag fick jag mycket  gjort. Fast jag var jobbigt. Jävligt påfrestande faktiskt. Well... Jag antar att det är det som är... Livet? Det lediga livet är snäppet niceare, I tell ya!

Ska ta igen det med en lång tv-kväll!

& det var allt jag orkade skriva just nu, som sagt, jag har inte varit särskilt ledig idag och det känns helt enkelt inte meningsfullt att skriva ett inlägg i ledigbloggen! Kanske har ledigheten smittats tillbaka lite senare. Hörs isf! /B


Måndag. ELLER?

Jag har ätit frukost, jag har ätit lunch, jag har städat rummet, jag har lyssnat på live-versioner av Queen-låtar & önskat att jag varit där, duschat, testat olika outfits & nu ska jag in till stan med mamma och köpa mat och kanske joggingskor, maskara & regnjacka? We'll see!! Fett produktiv måndag iaf! Dom är sällsynta i mitt liv.

Ha en fin fortsatt dag! /B

Recept för en bra måndag:

  • Bra telefonsamtal
  • Mysa i pyjamas
  • Jogga
  • Äta
  • Tvätta
  • Stryka
  • Skriva ansökningar
  • Chilla
Finemangmang! Nu till en helt annan sak, dagen horoskop. Här är mitt: Ta dig en titt i spegeln. Vilket intryck gör du på andra? Du blir ju bedömd efter hur du ser ut.
Eeeh, okej. Vad försöker ni säga mig?

Löndön

Klockan är tio och jag har varit vaken i en timme, jag lyckades med att gå upp nio (vaknade till och med halv nio!), bra jobbat Bräl! Tacktack!

Uppvaknadet idag innebar även att det är mindre än två veckor tills jag flyr landet och det är helt sjukt! Jag ska på bartenderkurs i en månad i London och min plan är att sedan försöka stanna och få jobb och leva i London på obestämd tid. Sjukt läskigt samtidigt som det är sjukt spännande! Jag pendlar mellan att vara livrädd för att lämna tryggheten och allt här hemma och tänka på bästa möjlig ursäkt för att jag ska kunna stanna här hemma. Men nästa sekund är det - SHIT! Mitt liv börjar nu!! Det är så här jag rivstartar det, med en flytt ensam till en fet jävla storstad! Byebye Böle liksom. Sjukt.

Idag ska jag ta fram min fetaste resväska och börja slänga ner lite packning. Jag & packning går INTE bra ihop, jag tycker om saker, har då mycket saker till följd av det och konsekvensen blir att jag vill ha med mig mycket saker. Någonting som inte är möjligt på grund av SAS fåniga 20-kilos-regel. Well, jag börjar därför helt enkelt i god tid så jag kan ha beslutsångest i veckor om vad jag måste välja bort.

Så stört nöjd brud.

Nu kommer jag bli sådär sentimental och känslosam som jag alltid blir på Söndagar när klockan har slagit 23.43. Jag ville bara säga att jag haft en så satans fin Söndag. Den började i natt med massvis av snack om viktiga saker med Bräl. Sen uppvaknande bredvid densamma, mys i pyjamasen i flera timmar, frukost och TV. Sen var min fina vän tvungen att lämna mig. Kvar blev nudelwook, te, godis och Sex and the city- the movie. Inte fy skam, en riktig mys-söndag.

Nu ligger jag i sängen och bara är så jävla glad för att jag har så fina vänner och en TV med massa kanaler och en familj som lagar mat åt en. Bortskämd!

Godnatt med er fina människor!

Nattinatt

Bräl ska göra det hon tänkt göra i cirka två månader snart - TA TAG I SITT LIV OCH LÄGGA SIG INNAN TOLV! Hallelujah! Jag tänker inte ens slå på teven utan läsa lite i en god bok istället. Herregud, vad händer?

Godnatt... då... shit.

Liten Emma & Liten Bräl


Hittade en bild på två söta tjejer!


Veckans babe!

Som ni vet är Söndag lika med Veckans babe/ hunk/ snygging-dag. Eftersom vi två har helt olika smak när det gäller män/ killar/ lammkött/ äldre kommer vi från och med nu presentera var sin veckans hunk. Om vi inte har kommit överens det vill säga! Here it goes.
Emma presenterar stolt veckans babe: Zach Braff



Jag har alltid älskar honom men eftersom jag har börjat kolla på Scrubs på riktigt i veckan som har gått har det först nu gått upp för mig hur gärna man skulle ha honom i sin källare så att man kunde ta fram honom när man ville. M-m-mm.


Bräl här. Emma skriver ovan att vi har helt olika smak, vilket inte riktigt stämmer då även jag skulle vilja ha Zach Braff i min källare och jag tror även att Emma kommer uppskatta mitt val av babe den här veckan! Here he is:

Robin Bengtsson, IDOL-deltagare 2008.
Denna man (pojke?) är verkligen en babe! För det första är det bara att kolla på honom = Mmm, niiiice! Sen tänker jag citera min vän, Melita: "Asså, ursäkta mig, men han tänder mig verkligen!" Det utbrast hon när han sjöng en låt i Idol och tittade in i kameran. & jag klandrar henne inte! Han är het som få skulle jag vilja säga.

Citat från gårdagen:

  • Vem var det som försökte döda mig med en pizzakartong?
  • Eller nej, tog jag vita bönor????
  • Tjejer, kom ihåg att torka er framifrån och bak, annars får ni urinvägsinfektion!
  • Jag har alltid gurkor i öronen
  • Har du en plattång?
  • Bäst för dig att du inte tog vita bönor.
  • Nu släcker jag, så ta dig en sista titt på mig om du vill ha nåt att suga på!
I väntan på nåt bättre om gårdagen!

Vinkväll!

Vi har haft en mycket bra kväll! ost och vin och kex hos Bylund. Sen hemmafest med gratis öl och trevliga människor. Sen banken där vi satt och chillade och NJÖT av hur nice det är att titta på människor och bara NJUTA. Nu har vi promenerat hem genom frosten i våra high heels! Det gjorde lite ont och var lite kallt men det var väldigt mysigt! Becca ligger nerbäddad här bredvid mig och svamlar om bootey-calls. Hon hälsar från ett snurrande land!
Nu ska vi sova, godnatt Sverige!
puss, emma.

Ost och vinkväll!

Kan berätta för er alla att jag vaknade... typ nyss. INTE OKEJ! Jag har haft klockan ställd på typ halv elva sista veckan för att inte sova bort HELA dagen, men nu tänkte jag att det faktiskt var helg och att jag kunde få sova ut helt. Det skulle jag inte ha gjort för nu har hela dagen gått och jag har inte ens kommit in i duschen.


Ikväll ser det iallafall ut som att det blir ost och vinkväll hos Bylund! Hurra hurra! Och kanske banken på det? Jävligt nice. Blir nog en ruskigt fin kväll som vi givetvis kommer rapportera om senare.

/Emma

Morgonstund har... bullshit i mund?

Det har varit en fin morgon so far, förutom ett litet störelsemoment.

När jag satt på toaletten (okejokej, to much information? Inte mitt problem) så fick jag syn på en SOLO-tidning och en av rubrikerna på framsidan "DRÖMHÅR!! Vår plattångskurs gör dig lika duktig som frisören". Jag, som Emma tidigare har nämnt, är lite smått obsessed med mitt hår blev jätteglad och kollade genast i innehållsförteckningen. "Vilken sida?!?! Åh, jag ska platta håret och bli jättesnygg ikväll!" Hittar inget i innehållsförteckningen (heter det ens så i en tidning?) Jaha... Ja, då får jag väl bläddra igenom tidningen då. Bläddrabläddrabläddra... Tidningen slut? Hmm... Jag måste kolla noggrannare, bläddrar igenom den igen. MÄH! Ingen plattångskurs! :O Efter ha bläddrat igenom tidningen X antal gånger ger jag upp! Fyfan vilken bluff.

Okej, men nu när jag sett att det existerar plattångskurser (i högklassiga tjejmagasin, ojaa!) så VILL jag ju läsa en sådan! Okej, men min kära vän Mr Google då, han borde väl ha svar? Vad säger han när jag frågar? Jo:
- Din sökning - plattångkurs - matchade inte något dokument.

Fuck off. Nu sticker jag och joggar och hoppas att endorfinerna piggar upp mig, för ikväll är det PAAARTEEY!

Hörs senare /B


Ett sista visdomsord innan sovdags.

Alla killar förutom Nicklas Hocker är svin.


Som vi brukar säga. Tänk på det tjejer och killar. Killar är svin.
Kan ta och utveckla nån gång när klockan inte är för mycket.
Puss

Live från Varggårn! (Nu är det fredagsmyyys)

Nu har vi smällt i oss massa chips med den bästa dippen (hot and sweet) och cheezballs. Vi rekommenderar cheezeballs som fredagssnacks, för det är väldigt gott och inte så vanligt! Ett hett tips! :D
Efter att ha sett idol kan vi konstatera följande:

  • Camilla var bättre än väntat
  • Erika hade gjort framsteg
  • Tove var grym som vanligt
  • Nicklas får Emmas hjärta att smälta
  • Peter Jihde var i högform
  • Reza är bättre än man tror
  • Det är jobbigt när Laila pratar i mun på sina kollegor
  • Peter Jihdes mellansnack är roliga

idol


Nu ser vi fram emot att få se Anders Bagge i Karolinas grymma partykjol!
Hälsar Emma och Bräl

Godafton, godafton.

För första gången rapporterar Bräl live & directly från the Hulanders kitchen. Väntar på lite mat innan vi ska slå oss ner i tv-soffan med chirre, dirre & cheezballs! En riktigt nice fredagskväll väntar oss!

Dagen har innehållit sympati-shopping & en massa prat! & så ska det även fortsätta. Feelgoodkväll as hell!

Favvisarna i kvällens IDOL är Nicklas, Tove, Eddie, Erik & Rabih! YOU GO PEOPLE!!!

Pusshej hälsar Bräl.

FREDAG FFS!

Idag är det Fredag och det är en bra dag i veckan. Det innebär att man får fira att man är ledig och lyxa till det lite. Man behöver alltså inte be om ursäkt för att man vill äta chips och dricka läsk, för det är helt normalt på en Fredag. På en Tisdag å andra sidan, då är man en lat jävel som inte borde äta så mycket chips och dricka så mycket läsk! 

Jag ska nu sätta mig på cykeln för att möta upp Bräl på stan och uträtta lite ärenden. Sen ska vi ha fredagsmys och se på idol. Varje år säger jag till mig själv att jag inte ska bli så besatt av idol, men det går inte att inte bli det! Jag är redan upp över öronen kär i lammköttet Nicklas och kan inte sluta titta nu. Fan. Men det är bara att bita ihop och mysa ner sig i soffan. Det är trots allt en helt okej grej att vara besatt av.

nicklas

Trevlig helg! puss, emma

Filmklippspremiär på ledigbloggen!

Okej, filmklipp på bloggar är ju skoj! & om vi nu ska inviga denna funktion på ledigbloggen så finns det ju enbart ETT klipp som är godkänt! Även om själva videon bara är en massa bilder så MÅSTE alla läsare av denna blogg höra denna låt. ENJOY!
 

Jag vill vara ledig resten av mitt liv!


Vakna Rebecca! -bankbankbank-

Godmorgon, sa två snickare och slog på taket tills jag vaknade. Suck. Pappa har tydligen bestämt sig för att våra takplattor ska bytas ut vilket innebär att två främmande män kommer in i mitt hus och går ut på taket varje morgon. Mycket trevligt att vakna till... Not..? Okejokej jag ska inte klaga men jag vill sova, jag är ju faktiskt ledig!

Nåväl, det hade kunnat vara mycket värre! Jag hade kunnat haft ett jobb till exempel :O Nu ska jag äta lite mackor och yoghurt, kanske glo på Grey's Anatomy eller nått? Sen ska jag visa er vad jag impulsköpte häromdagen! Jag är bra på sånt, min plånbok gråter men jag är glad! :D

Ikväll är första fredagsfinalen av IDOOOOOOL. jaa! /B

Tom Welling. Gaah





Okej, det är inte time för veckans hunk än. I know! Men ingen bör längre behöva leva utan vetskapen om denna mans otroliga skönhet. Mmm-mm-mmmm! Säger jag er. Nu drömmer vi alla söta drömmar. GODNATT! /B


Lill-lördan'

Bräl här! Tydligen saknad och det känner jag mig smickrad över, samtidigt som jag blir lite stött av några av Emmas tidigare inlägg här under. Hon är ledsen för att ha missat ett samtal från ett jobb??? Hallå? Är det bara jag som tycker att det är oerhört upprörande att den ena av grundarna till http://ledigbloggen.blogg.se tänker skaffa JOBB??!? Ojojoj säger jag er bara!

Så, för att uppdatera er om gårdagen ska jag besvara Emmas frågor!
1. Var det roligt?
JA! Det var en mycket rolig kväll, MVG vågar jag mig faktiskt på att ge kvällen!
2. Var det någe folk ute i natten? 
Förvånandsvärt mycket folk! Till och med några fjollträsksbor hade hittat ut till lilla Falun på någon sorts studieresa.
3. Och framförallt: blev det några skandaler?
Såklart, hade ni väntat er något annat?? Det inkluderade allt från en fläskläpp till skrapsår på knän!

Jag måste tyvärr göra er alla besvikna och meddela att jag INTE sov i någon buske, men att jag däremot mycket riktigt nu sitter och tittar på den grymma serien Scrubs!

Avslutar med att berätta att jag är hungrig och funderar på att gå och koka lite pasta TROTS att klockan är halv tolv på natten. Who Cares? Har jag någonstans jag måste vara imorrn? Nä jusste! :D Hoppas att jag äter upp det den här gången bara! Ciao suckers!

Pusta ut!

Okej allihop, jag har nyss varit och träffat Bräl och kan meddela att hon lever i allra högsta grad. Hon lever livet och det gör hon så förbannat rätt i! Glöm aldrig det.

/E

Nyfiken i en strut!

Ja hörreni. Jag tror att Bräl ligger avsvimmad i en buske någonstans, dreglandes. Snart kommer hon vakna och undra vad som egentligen hände igår och känna en bultande huvudvärk. Fundera på hur tusan hon hamnade i den där busken. "Men det var värt det" kommer hon tänka och ta bussen hem till Böle för att se på Scrubs.


Ingen nöd på henne inte. Bara för mig som är så nyfiken att jag dör! Vart håller hon egentligen hur och vafan gör hon där?


Vad hände egentligen igår?

Nu tror jag att jag inte är ensam om att undra vad som egentligen hände på gårdagens fest. Så kom igen Bräl, berätta för oss! Var det roligt? Var det någe folk ute i natten? Och framförallt: blev det några skandaler? Spännande, spännande!
Medan vi väntar på svar går jag och ringer jobbsamtal som en galning.
Hörs sen! /Emma

Lill-lördag!

Det är ju lill-lördag idag och Bräl tar fasta på det och beger sig ut på fest. Själv måste jag verkligen hålla plånboken stängd ikväll och kämpar således emot alla mina instikter att slänga på mig den lilla svarta och slänga mig iväg till Carl på fest. Har nyss ätit världens födelsedagsmiddag och väntar nu på att kvällens Grey's ska börja. Kanske får jag dock slänga mig iväg och skjutsa Bräl om hon inte lyckas tajma bussarna. Jag hoppas nästan på det, så får jag iallafall träffa lite människor även om jag inte följer med dem ut ikväll. :)


Måste bara berätta vad som hände mig på eftermiddagen, mår så himla dåligt över det! Jag satt nere vid datorn och lyssnade på musik. Hörde nåt som lät och fattade först inte vad det var, men insåg sen att det var min mobil uppe på mitt rum som ringde. Jag slängde mig upp ur stolen och gick för att svara. Precis när jag ska trycka på grön lur lägger de på! Eftersom jag inte kände igen numret eniroade (heter det så?) jag på det och upptäckte till min förskräckelse att det var ett av företagen som jag har sökt jobb på! Efter att ha insett att jag missade möjligheten till en arbetsintervju med typ två sekunder har jag mått ganska dåligt över den saken hela kvällen.


Har ringt tillbaka säkert tio gånger, men inte fått nåt svar. Jag hoppas, hoppas, hoppas att de ringer igen imorgon. För även om jag vill vara ledig resten av mitt liv så håller det inte. Jag kan ju inte följa med på krogen på lill-lördagarna till exempel!

(Haha, jag har använt ordet "slängde" fyra gånger i ett inlägg. Det var väldigt var jag ska slänga mig hit och dit.)


Fekke!

Ja! Nu kör vi på fest! Det trodde jag inte för cirka två timmar sen, men se vad snabbt det kan slå om :D Jag är pepp och snart sätter jag mig på bussen och åker till Carl för förfest och sen får vi helt enkelt se var vi hamnar. Såklart får ni kära läsare aaaaaaaaaalla detaljer (okej, kanske inte alla, men det behöver ni ju inte få veta isf :) imorgon! PUSSHEJ!


Hälsar Bräl!


Gratis sms!

De 2 senaste månaderna har jag haft gratissms (till alla och inte bara till comviq) för första gången i mitt liv faktiskt. Det är ju farligt!! Det har lett till att jag har sett IDOL-program tillsammans med vänner genom sms, skickat en massa spontansms närsomhelst och så vidare. Okej, det låter inte farligt, men se det såhär:
- Jag kan få svårt att vara social med människorna som jag faktiskt umgås med irl så att säga.
- Inkorgen på mobilen blir full HELA TIDEN vilket är jobbigt då jag måste radera en massa sms.
- Det kan hända att man överdoserar sms och skickar sådana man inte borde.
- Det har hänt att jag skrivit ett ord på datorn och tänkt, "åh nej, fel ord. Måste ändra med t9. Var är knappen? VAR ÄR KNAPPEN? Åh, jaha, jag måste radera, jag är vid datorn nu..."
- Jag kan inte prata samtidigt som jag skriver sms, vilket kan skapa pinsamma tystnader & dylikt.


Gratis sms - farligt eller jättebra?


Still going strong!

I did it! Jag överlevde ett träningspass som inte gick ut på att dansa sig svettig på krogen! Jag är så nöjd och stolt och hoppas att det här kommer hålla i sig. Mitt motions-jag alltså. Nu ser jag dock fram emot att smälla i mig lite födelsedags-bakelser till min mammas ära.
cupcakes
Hörs!

Hör alla fåglar sjunga!

Klockan är 12.41 och jag säger godmorgon! Visserligen har ögonen varit vakna tillräckligt länge för att se Top Model Australia (rolig tanke med direktsänd final!) & How I Met Your Mother, men det är först nu jag är i sittande position istället för liggande. Men det är okej! & jag tror vi alla vet varför, jo! Jag är ledig :D

Jag funderar starkt på att hoppa över frukost och istället ta en stor tallrik makaraoner och ketchup, har varit sugen på det ett bra tag nu! Kanske är jag då för första gången hungrig till middag då också. Jippi! Två flugor i en smäll! Så får det bli!

Dagens beslutsångest: Utgång eller ej ikväll??? /B

Ujujuj...

Nu ska jag bege mig ut på en joggingtur för första gången på kanske sju månader. Jag tror att jag kanske kommer avlida. Om ni inte har hört ifrån mig på ett dygn kan ni börja leta!
Lycka till Emma!

Om Emma. (1)

Emma lade förut in ett inlägg som hette "Om Bräl." Jag vill inte vara sämre än så, här kommer därför - Om Emma! (1)

Emma och jag har känt varandra sen vi började samma gymnasieprogram våren 2006, tack för det! Dock har vi inte varit varandras allra närmsta vänner, även om jag hela tiden har tyckt om henne hur mycket som helst. Det är nu på sistone (eller sistone och sistone, senaste året kanske) som vi har blivit jättebra vänner och till och med utvecklat någon sorts omedveten hjärnkontakt (den är på sistone!) som kan betyda att vi säger samma saker samtidigt eller bara kan se på varandra och veta vad vi tänker (okej, det har bara hänt en gång men det räknas!).
Okej, men varför tycker jag om Emma då? Det ska jag ta och berätta! Emma är en av de mysigaste och roligaste människorna som någonsin funnits i mitt liv! Vi kan skratta väldigt mycket åt väldigt mycket och på något sätt är hon så himla kramgo! & jag är inte den som i första taget tar till närkontakt ska då nämnas.

Något man kan skratta åt Emma är hennes beslutsångest. Okej, det är inte roligt med beslutsångest, det vet vi alla. Men om man har beslutsångest om saker som inte är jättevanliga kan det vara roligt och oj vad kryptiskt det här blev, inte meningen! Jag väljer dock att inte nämna mer i hänsyn till min vän!

Emma har en massa olika sidor också! Hon kan vara mystjejen som gosar med godis (ibland lite för mycket godis. Ehehhe) i soffan, bruden som utan problem tar en mört av dess krok och knäcker nacken på den, stjärnan på festen och dansgolvet och en mycket mer!

Emma älskar teve och allt som har med det att göra (här har vi något gemensamt), något om det eller journalistik vill hon jobba med om jag inte minns helt galet! Filip & Fredrik + Howlin Pelle är tre av hennes allra största favoriter!

Okej, ni får ursäkta mig det här blev inte så bra som jag hade tänkt mig. Men ni får hålla till godo så länge! Inom en vecka dyker en fortsättning upp! När jag inte är trött och hungrig.


Världens Bästa Emmaaaa!!!
Tycker Bräl.


Snyggbräl.

Vad passar väl bättre såhär på Tisdagskvällen än en bild på snyggingen Bräl? Sittandes på lilla London på avenyen drickandes en stor stark. Ujujuj, så tjusigt!
Gonatt! Emma

Premiärkväll för oss alla!

Ikväll får vi alla vara med om 2 premiärer på samma kväll! & hur bra är inte det? Du behöver inte vara en folkkär kändis eller varit med i en dokusåpa, du får vara med om premiärer i alla fall, på kanal 5! Det bästa av allt är att det enda du behöver är att bänka dig framför teven i rätt tid, du behöver inte hitta en fin (ny) klänning, put on your makeup eller vara glad hela kvällen. Du kan bara slå dig ner i soffan med gosigaste outfiten du har!


Sorry Eva, Liz, Natalie, Christina & Catherine. You got it all wrong, less is more!

Först ut är Ugly Betty och trailers viskar om en massa romantiskt dravel! Kan nog bli fint för oss som är suckers för romantik. Jag gillar verkligen att det är en massa män som vill ha Betty även om hon betraktas som ful! Okejokej, det där kanske inte var helt okej uttryckt, hon har ju en fin insida! Men ni förstår nog vad jag menar hoppas jag! (annars är det som det är)

America Ferrera vs. Ugly Betty. Who's the winner?

& så! För mig det så efterlängtade Desperate Housewifes. Avsnittet vi sist fick se i kanal 5 visade hur Mike gifte sig, men med vem är ju den stora frågan?!?!?! Katherine, som han bott med och var förlovad med. Eller Susan, hans exfru som han gick igenom (ännu ett) stort drama med. Personligen hoppas och tror jag på Susan! Dels för att hennes andra exman, Carl, satt bland åskådarna på bröllopet & han är inte så bra vän med vare sig Mike eller Katherine & på kanal5.se finns en bild (se nedan) där Susan har håret uppsatt och bruden har håret uppsatt när man fick se det i serien & dels för att serien inte kan hålla på med mer om Susan & Mike nu! De är som Ross & Rachel i vänner, Meredith & Derek i Grey's Anatomy eller J.D & Elliot i Scrubs, så FORT det går bra för något av paren så går det åt helvete lika snabbt. Kanske också anledningen till att det verkligen inte kan vara Susan han gifter sig med. SNART FÅR VI SE! :D

Vem ska få hunken & rörmokaren Mike ikväll?

Nu ska jag poppa popcorn & ladda! / Rebecca


Lunchtips

Medan Emma var inne i den stora staden Falun och blev uppraggad var jag i Svärdsjö hos min vän Christian och gjorde research för er, kära läsare! Vi hade en arbetslöshetsdag, den var dock inte så långvarig då han skulle på träning (hallå, det är ju nästan som att inte vara ledig! suck). Vi skulle i alla fall äta lunch! Okej, han bor hos sina föräldrar och dom köper mat åt honom, men ändå. Jag vänder mig till er som är lediga OCH bor ensamma & därmed inte så mycket pengar. Dessutom gick det väldigt fort och vi vill väl alla ta vara på vår ledighet till max? Okej, vi har ju alla hört historien om hur man kan koka soppa på en spik, eller hur? Vi hittade dock ingen spik och var lite väl hungriga, tänkte att något större borde vara bättre. Vad skulle vi hitta på...?????

Soppa på en sked! Mättande!

I know you want me!

Följande inlägg går inte hand i hand med jantelagen, men eftersom jag tycker att jantelagen kan gå och ta sig...Here it goes!

Kära vänner! Idag har jag upptäckt att jag har magiska skor. Trodde att det bara var något som fanns i sagorna, men icke. Det har visat sig att mina svarta skinnstövletter, 449 kronor från Din Sko, har en viss magisk gnista. Åtminstonde verkar det som det.

Endast två gånger har jag burit dessa skor, båda gångerna har jag blivit uppraggad! Vad är grejen med det? Denna gång klev jag in på nya Carlings för inspektion och det dröjde inte länge fören jag hade hört expeditens livshistoria. Med ett Sex and the City- avsnitt i tanken där Carrie blir uppraggad av en expedit i en serietidningsaffär kunde jag inte låta bli att känna mig lite som henne. Speciellt med mina magiska skor. För självklart sitter det i skorna!

Vad är då lärdomen av detta? Jo:

1. Jag älskar mina skor och de eventuella tvivel jag har haft angående om jag borde ha lämnat tillbaka dem är nu bortblåsta. För vet ni? Komplimanger är fett underskattade. Speciellt komplimanger från snygga främlingar. Mycket ytligt och inte helt pk av mig, men det är sant!

2. Man vet aldrig när ens liv får ett skimmer av SATC. Det är mycket härligt när det händer och man vill att ens liv ska få ett skimmer av SATC då och då, det är vi väl överens om?


Oh, how we love'em!

Tack för mig! /Emma

Min Tisdag.

Medan Bräl leker med Christian ska jag ta och åka ner på stan för att uträtta diverse ärenden. Är inte det typ det vuxnaste som finns? Att "uträtta ärenden". Shit, vad vuxen jag är! Sen ska jag skriva brev och kopiera papper och vara duktig. Tio poäng till mig!

Hörs! Emma


Arbetslösdag tillsammans!

Yepyep, idag ska jag och min vän Christian vara arbetslösa tillsammans! En ypperlig idé då det låter trevligare än att sitta här hemma och göra saker jag inte borde och tänka på saker jag verkligen borde göra, men inte orkar. Så kan det va!

Just nu sitter jag dock med håret i en turban med hårinpackning och turkos ansiktsmask i fejjan, JAG ÄR SNYGG. Nej, nu ska jag gå och duscha bort snyggheten, vore ju orättvist mot er andra om jag skulle tillåtas gå runt såhär en hel dag (plus att ansiktet kliar lite...)

Talk to ya all later alligator! Peace /B

Ett inlägg om resor

Idag bokade jag slutligen flygbiljetten till London & bartenderkursen jag ska påbörja den 26 oktober! Men mitt i alltihop, PRECIS när jag hade betalt biljetten så LÄGGER INTERNET AV. NEJ!!!!!!!!! Jag gör förståss allt jag kan för att åtgärda det - jag slår i bordet! inget händer. Jag svär som satan! inget händer. Jag skriker högt ut i ren förtvivlan. INGET HÄNDER! Jag börjar nästan gråta och kollar mitt konto, pengarna är borta! Jag kollar min mail, ingen bekräftelse har kommit. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, det är nu jag med tunga steg går ner för trappan och berättar vad som nyss har hänt för min pappa. "Jaaaaa, dom där pengarna ser du nog inte igen. Dom ligger i nån bank ute i världen någonstans." Tack pappa! Det kändes mycket bättre nu. NOT! Fortfarande förkrossad loggar jag in på mailen igen. Ingenting. Min mamma och bror kommer hem från cypern, jag borde vara glad över att se dem men det är svårt att förmå sig till det i just den stunden. Jag loggar in på mailen igen. JIPPPIIIIII! Ett mejl med bekräftan har kommit. Så nu är det klappat och klart, efter en smärre katastrof (som okej, inte inträffade men jag trodde verkligen det ett tag!), har jag nu biljett och allt. I'M GOING TO LONDON!

En annan sak om resor, min bror och mamma kom ju hem. Det såg ut ungefär såhär:

Ehhh. High five för Sverige och dess underbara klimat!

Godnattkram! /B

Lördagens festligheter!

Som vi tidigare har berättat var vi på fest i Lördags. Perraboy bjöd in till förfest och sen var det Etage som gällde. Vi firade att Carl och Bräl hade kommit hem. Per, Sankt och Oliver hittade på att det var hatttema också. Tyvärr var det bara de tre som hade hatt, men det var roligt. Det såg ut ungefär såhär genom min kamera.
Brällisa
emma
oliver
Bra kväll!

Lika som bär?

Jag hittade gamla webcamerabilder på mig själv, ni vet den där perioden när man tog 100 bilder på sig själv varje gång man satt framför datorn. Det spelade ingen roll om man var snygg eller inte, kort skulle tas i vilket fall! (& nu ska ni alla instämma så att jag inte inser att det enbart var jag som var så nördig.) Här gjorde jag mitt bästa för att bli bra på bilden (jag är inte så värst fotogenisk) & dra på trissor! Se vad jag upptäckte idag, min kändis-look-alike!!! Vem hade anat att det skulle vara Jim Carrey himself???


 


Saker jag insåg under min joggingtur.

En joggingtur kan vara en tid för funderingar, minsann! Detta kom jag på bara idag:


 Om man vaknar en morgon och inte längre är snorig efter en förkylning behöver det inte nödvändigtvis betyda att man bör ge sig ut på en hård joggingtur.

 Om man tycker att man inte längre behöver ta astmamedicin eftersom man inte tycker att man har problem med andningen längre, så kan det mycket väl betyda att medicinerna fungerar. Och att de bara kommer fortsätta fungera om man faktiskt fortsätter att ta dem.

 Mange Schmidt är fan genialisk!

 Punkter i form av en blå Martina och en blå Bräl är roligare än stjärnor(*)!

Sammanfattning? Ta det lugnt i joggingspåren i början av din friskhet! Ta dina mediciner om din kropp har någon defekt! Keep on listening på Mange the man! /B

Min dagsplan

Jag ska inte vara sämre än Bräl, jag har minsann också en dagsplan! Såhär ser den ut:
* Sortera om alla mina studentpresenter i nya kartonger
* Klämma in alla kartonger på vår redan överfyllda vind
* Äta lunch
* Söka jobb
* Åka till Farmor på 85- års kalas
* Kanske se roast på Berns, om jag hinner
Fullt upp alltså, här kan man ju inte sitta!
Hejhej, emma.

Jag vill bara leva på en grön kvist

Måste smälta frullen innan jag kan bege mig. Som skrivet kommer min bror och mamma hem idag, de har varit i cypern i en vecka och eftersom jag var i söder när de åkte så har jag inte träffat dem på nästan tre veckor & tro det eller ej, men jag saknar dem lite faktiskt. Därför tänkte jag vara en snäll dotter och laga mat ikväll, men vet inte riktigt vad... Får söka upp något recept tror jag allt!

Måste också skriva att; shit, nu är det endast TRE (!!!) veckor tills jag är i London och påbörjar min bartenderutbildning som ska pågå i en månad. Shit pommes frites! Jag är också så spänd på om jag kommer klara av att stanna kvar där i den brittiska staden och jobba och leva. Jag ska flytta från lilla, lilla Böle & väljer London. Sa jag att jag gillar kontraster?

PS. Nu finns Mange Schmidts LEDIG på spotify!!! JAAAAAAAAAAAAAA! Upptäckten gjorde detta till en lyckans dag utan dess like! LYSSNALYSSNALYSSNA på den va! :D DS.


Ledig, fast ändå inte.

Idag har jag en LEDIG dag, wiho!! Trots att man är ledig kan man dock ha planer & det har jag banne mig:
* Ut & jogga
* Duscha
* Städa rummet
* Tvätta
* Laga mat? (handla?)
* Välkomna brushan och mamma hem som jag inte sett på tre veckor!!

Det låter väl som en välfylld dag trots allt? Men för att klara detta så måste jag äta en redig frukost... Havregrynsgröt med lingonsylt och mjölk tror jag det får bli! Hörs mer under dagen! /Bräl


Veckans hunk!

Kanske ett återkommande inslag, vem vet? & ingen dag passar då  bättre att ha detta rullande än Söndagar då helt plöstligt ALLA verkar lite extra heta av någon anledning.

Veckans hunk numbero uno måste bara bli the one and only:


Jude Law!
 

Det är synd att han verkar vara ett svin dock. Affär med barnflickan vid sidan av Sienna Miller när det bagav sig och nu senast har han visst gjort någon modell på smällen. Smidigt! Men iofs, om jag också såg ut sådär så vore det nog svårt att inte utnyttja det till fyllo s.a.s. Inget jag uppmuntrar! Bara kan se hur en annan synvinkel än min egen, eller nått. Saken är i alla fall att denna man är het som asfalt en asvarm sommardag. Mmm-mmm..!


En liten parantes: (okej, om detta nu skulle bli en återkommande punkt måste vi byta namn. Veckans hunk är SÅÅÅ använt, men vad passar då? Tell me Baby! (what's your story trallalala))

Hälsar Bräl


To be or not to be... Ledig.

Jag pratade nyss med min vän Emser i telefon, det är nog det mest produktiva jag har gjort idag tätt följt av att duka bordet, leva mig in i deltagares öde i 2 idolprogram, knappat på några tangenter & skypat med min vän Ida i Umeå. Oj, tänker du kanske? VAFAN GÖR DU MED DITT LIV?!?!?!?!? Kanske du också tänker. Jag svarar i så fall med ett milt leende, ingenting! och det är fan det bästa jag gjort på länge!

Jag tycker inte att man ska ha dåligt samvete för att man inte gör "nånting" på en hel dag, man behöver sånt! Man måste vila psyke, själ & kropp emellanåt. Jag har gått ett gymnasieprogram där det var mycket "joba-egen-tid", jättebra om man kan hantera det, men det kan vara jobbigt då det blir ganska svårt att skilja på ledig tid och tid där man borde göra nånting. När man dessutom extraknäcker på ICA varannan helg och håller på med fotboll är det jättesvårt att få ledig tid till att inte göra NÅNTING. Men det har jag tagit mig nu, efter skolan, efter pärsen, så chillar jag. Det tycker jag att alla borde göra. Man är verkligen värd det. Fatta att man har gått i skolan i 12 år. 12 år, förstå hur många tidiga morgonar, inlämningsuppgifter, frågor till lärare och bussresor det är. Oräkneliga! Fint skrivet va?

LEDIGHET FOR PRESIDENT!
(eller nått)

Söndag, dagen efter.

Tjaba!

Idag är det dagen efter en jävligt fin kväll. Den innehöll folköl, vin, soirée hos perraboy, dans på lilla på etage och pussar. En helt okej lördagskväll om du frågar mig. Jag mår inte ens dåligt idag. Har varit och hämtat bilen på stan och promenerat i regnet. Inte ens det kändes deppigt!

Nu sitter jag och väntar på dagens Söndagsmiddag. Sen funderar jag på att baka kanelbullar, det är ju för fasen kanelbullens dag idag har jag hört! Vet dock inte om jag orkar det, man orkar ju inte vara hur produktiv som helst dagen efter. Det är en princip att man inte ska göra för mycket på en Söndag.

Så snälla läsare, jobba inte ihjäl er. Håll inte på att städa, laga mat, vattna blommor, plugga och allt vad det kan vara. Sätt dig till rätta i soffan och andas. Gör som Bräl, se på idol-reprisen! Det är du värd tycker jag.

hälsar Emma

Söndag - THE ledigdag!!

Jag börjar med ett förlåt. Jag har inte hållit er uppdaterade såsom jag bör ha gjort och jag ursäktar för det. Men nu är jag BACK! Back i Böle & back i bloggen.

Det har varit fest i helgen! I fredags var jag & Mirja på fest i Borlänge det var en mycket nice kväll som slutade i rolig tragedi skulle man kunna säga. Det är inte varje dag det sker! Igår var det också fest som stod på schemat, föris hos Pelle och sen Etage, vi hade saknat dig! Jag tror att nån hade fått en uppgradering också minsann, vad säger vi om det? Hur gillade vi Lilla Dansgolvet igår?

Idag vaknade jag ganska lagom till det idolavsnittet jag missade i veckan, nice! Nästa idolavsnitt som jag missade börjar om cirkus 20 minuter. Det är en fin ledig söndag!

 


Jag & mina homies juryn, min underbara Peter & bästa chokladen!
DET ÄGER ATT VARA LEDIG!


I gotta feeling..

Igår bestämde jag mig för att chips och en soffa var det bästa för mig. Så jag blev hemma, men Bräl var på party, då vet man aldrig vad som hände!
Ikväll är det iallafall partyparty och jag är peppad till 1000. Fyfan vad roligt det ska bli. Nu återstår bara frågan: vad ska jag ha på mig :O
Det ska jag ta reda på!
Tjarå, emma

Fredagsmyyyys!

Hej alla!
Idag har jag varit och hälsat på tremånaders- bebisen Hannes. Så liten och gullig! Hans pappa föreslog att jag skulle skaffa en likadan, då skulle jag kunna få lite bidrag och det är ett heltidsjobb sa han. Det är bara det att man måste producera en och sen vänta i nio månader innan man kan börja jobbet, så att säga. Men det vore kanske ett alternativ att fundera på?
Nu sitter jag här med världens största beslutsångest. Alla som känner mig vet att jag alltid har svårt att bestämma mig och gärna väntar till sista sekund med att fatta ett beslut. Dagens problem gäller fest i Borlänge eller mys med chips framför idol? Lutar åt det senare, men åååååh, jag vet inte!
Tjarå!

Torsdag i Böle

Nu har jag och Bräl vaknat upp bredvid varandra igen, det var så länge sedan sist! Vi var uppe halva natten och var kreativa och skrev musik och drack pepsi. Finfin kvalitetstid i Böle!

Idag har vi vaknat, käkat riskvik och mackor och nu peppar vi lite hoffmaestro och florence innan vi beger oss in mot city och en dags äventyr.  

Ha en fin dag, vi hörs!
Hälsar emma.

RSS 2.0